‘Game of Thrones’-fans opgelet! We hebben goed, maar ook heel slecht nieuws

Terwijl het kwik richting de veertig graden gaat in de aankomende dagen en de mussen van het dak vallen, zitten wij al met ons hoofd bij de winter. Niet onze winter natuurlijk! Die mag voorlopig nog wel wegblijven. Nee, we hebben het natuurlijk over de enige winter die telt, namelijk die in Westeros. Game of Thrones-fans zijn inmiddels wel klaar met wachten op seizoen acht. Gelukkig is er nu goed nieuws over de releasedatum, maar ook slecht nieuws.

Dat het achtste en laatste seizoen van de ongekend populaire serie in 2019 gaat verschijnen wisten we al, maar HBO heeft deze release datum iets specifieker gemaakt. We zeggen ‘iets,’ want ook de nieuwe datum is nog behoorlijk ruim. Game of Thrones seizoen acht gaat namelijk in de eerste helft van 2019 op de buis komen.

Nog even geduld

Nog steeds een ruim begrip dus, maar nu weten we in ieder geval zeker dat we binnen nu en een jaar het einde van dit epos gaan beleven. Volgens insiders en kenners is de kans groot dat het laatste seizoen in april of mei gaat verschijnen. Het einde begint nu dan toch echt in zicht te komen.

Game of Thrones Season 7: Official Trailer (HBO)

Game of Thrones Season 7 premieres 7.16.17 on HBO. #GoTS7

Helaas hebben we ook minder leuk nieuws. Weet je nog al die spin-offs die er zouden komen? Nou, daar gaat het volgens geruchten niet zo goed mee. Van de vier die er zouden gaan komen, zijn er al drie afgeschoten. Slecht nieuws, want we willen natuurlijk nog veel meer zien van de door George RR Martin geschapen wereld.

Game of Thrones spin-offs in gevaar

De domper wordt zelfs nog groter. Die ene spin-off die er wel gaat komen, laat voorlopig namelijk nog wel op zich wachten. Volgens geruchten zouden de opnames in oktober gaan beginnen, maar daar blijkt nu weinig van te kloppen. Er is namelijk nog helemaal geen regisseur of cast. Waarom er nog niet gewerkt wordt aan de Game of Thrones spin-off is nog onbekend, maar dat we nog wel even moeten wachten is een feit. Helaas.

BroBible

Reageer op artikel:
‘Game of Thrones’-fans opgelet! We hebben goed, maar ook heel slecht nieuws
Sluiten