Gelekt! Zo bizar lang zijn de afleveringen van Game of Thrones seizoen 8

Over drie maanden is het dan eindelijk zover: Game of Thrones seizoen acht. Het slot van de epische serie is aanstaande en het gevecht tegen The White Walkers gaat nu echt losbarsten. Is het einde van Westeros nabij? Of weten Daenerys en Jon Snow de winter te overleven? Daar gaan we in zes hele lange afleveringen achter komen.

Game of Thrones stond altijd al bekend om de lange duur van de afleveringen en in het allerlaatste seizoen gaan ze echt all-out. Inmiddels is namelijk bekend geworden hoe lang de zes afleveringen van seizoen acht gaan zijn. Dit werd onthuld door de Franse zender Orange Cinema. Zij zenden Game of Thrones uit in Frankrijk en vertelden tijdens een presentatie hoe lang de afleveringen gaan zijn.

HBO pakt flink uit

In totaal gaat het laatste seizoen van Game of Thrones 7 uur en 20 minuten duren. Dat is net zo lang als seizoen zeven, maar die bestond uit acht afleveringen. Gemiddeld duren de afleveringen die in april gaan verschijnen dus langer. In onderstaand overzicht kun je precies zien hoe de voorgaande seizoenen opgebouwd waren. Hieruit wordt ook duidelijk dat de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen 60 minuten duren en de laatste vier 80(!) minuten.

Wij krijgen dus vier afleveringen die net zo lang zijn als The Dragon and the Wolf. Dit was de slotafleveringen van het zevende seizoen en ook meteen de langste uit de hele serie. Er zijn films die korter zijn en daar gaan we er dus nog vier van krijgen. Haal de biertjes dus maar vast in huis en gooi je vriezer vol met bitterballen, want dit wordt episch.

Releasedatum Game of Thrones seizoen 8

Wie we ook terug gaan zien in seizoen acht is de The Mountain. De man die hem speelt, deed onlangs een opmerkelijk onthulling die mogelijk goed nieuws betekent. Benieuwd? Klik dan hier. Benieuwd op welke dag bij ons de eerste aflevering gaat verschijnen? Klik dan hier.

Watchers on the Wall

Reageer op artikel:
Gelekt! Zo bizar lang zijn de afleveringen van Game of Thrones seizoen 8
Sluiten