Media 7 apr 2019 Jan de Raab

HBO werkt aan openluchtmuseum: het Archeon, maar dan voor Game of Thrones

De populariteit van Game of Thrones kent werkelijk geen grenzen. Zo werden we onlangs verrast met de release van twee indrukwekkende trailers voor het achtste seizoen. Voor de fans is het echter nooit genoeg zijn. Was er eerst al een hotel, geheel in Game of Thrones sferen, nu gaat HBO het ook mogelijk maken om Westeros in levende lijven te bezoeken.

Binnenkort kan het: de Game of Thrones wereld bezoeken!

De populariteit van Game of Thrones heeft HBO geen windeieren gelegd. Dan is het dus tijd om wat terug te doen voor de fans, moet men hebben gedacht hebben en dus worden alle registers opengetrokken. Als het aan de zender ligt, kun je binnenkort een heus GoT-museum gaan bezoeken. Eén van de Ierse eilanden waar de opnames plaats vinden, zal worden gebruikt als locatie voor een echte GoT Studio Tour. Nog even geduld en je kunt de wereld van George R.R. Martin in het echt zien en eindelijk ervaren of de Iron Throne echt zo comfortabel zit.

Linen Mill Studios

Een locatie voor het Game of Thrones museum is al gevonden: net buiten Belfast in de Linen Mill Studios. Dat object heeft een oppervlakte van ruim 10.000 vierkante meter, ruim genoeg om er iets moois neer te zetten. Behalve de Iron Throne zie je dan ongetwijfeld ook andere bijzondere objecten zoals kostuums, wapens en andere items. Als het aan HBO ligt krijg je dankzij een bezoek aan het museum dus een echte GoT ervaring.

Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)

The trailer is here. #GameofThrones The Final Season begins April 14 on HBO.

Sets worden opnieuw opgebouwd

De sets die je kent uit de serie zullen voor het museum helemaal opnieuw worden opgebouwd. Zo wordt het dus mogelijk om door de verschillende Game of Thrones episodes heen te lopen. Op dit moment is nog niet bekend welke sets zullen worden nagebouwd, maar reken in ieder geval op replica’s van King’s Landing, Dragonstone en the Wall. De kans dat Winterfell ook te zien zal zijn, is meer dan aannemelijk omdat dit juist in de Linen Mill Studios is opgenomen. HBO verwacht het museum in 2020 te kunnen openen.

Ben je van plan om het achtste seizoen van Game Thrones te gaan downloaden via een Torrent? Lees dan eerst even deze waarschuwing van Kaspersky.

Want

Reageer op artikel:
HBO werkt aan openluchtmuseum: het Archeon, maar dan voor Game of Thrones
Sluiten