Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 26 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Game of Thrones-ster Kit Harington heeft epische rol te pakken in Marvel’s The Eternals

Avengers: Endgame was het epische slotstuk van Marvel’s phase 3. Het drie uur durende spektakelstuk was het laatste kunststukje van een aantal helden die we inmiddels al jaren kennen. Die moeten nu vervangen gaan worden en dat is geen gemakkelijke taak. Eén van de mannen die moet gaan proberen om Robert Downey Jr. (Tony Stark) te doen vergeten is Kit Harington. De acteur die we kennen uit Game of Thrones heeft een grote rol te pakken in Marvel’s The Eternals.

Toen het eerste seizoen van Game of Thrones verscheen, had niemand enig idee wie Kit Harington was. Nu zijn we acht jaar verder en is hij één van de bekendste acteurs ter wereld. Het kan snel gaan en dat betekent dat de in Londen geboren acteur nu de rollen voor het uitkiezen heeft. Tot nu toe waren zijn keuzes niet altijd even gelukkig, maar daar gaat met The Eternals ongetwijfeld verandering in komen.

Kit Harington volgt Angelina Jolie en Richard Madden

The Eternals is namelijk het grote nieuwe project van Marvel en moet The Avengers gaan doen vergeten. Heb je geen idee wie The Eternals zijn? Lees dan hier het uitgebreide artikel van onze vrienden van WANT. Hierin wordt haarfijn uitgelegd wat je kunt gaan verwachten van deze superheldengroep. Gelukkig heb je nog voldoende tijd om je in te lezen, want het nieuwe Marvel spektakelstuk staat gepland voor november 2020.

Dat is nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang en de cast is bijna compleet. Zo wisten we al dat Angelina Jolie de rol van Sersi gaat spelen en dat Richard Madden gecast is voor de rol van Ikaris. Daarnaast zullen ook Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Gemma Chan, Barry Keoghan Lia McHugh en Don Lee te zien gaan zijn.

Game of Thrones-ster kiest voor Marvel

Alsof dat nog niet genoeg was, is nu dus ook Kit Harington toegevoegd aan de veelbelovende cast. Hij is gekozen om Dane Whitman naar het witte doek te brengen. Die naam zegt je misschien niet veel, maar je bent misschien wel bekend met zijn alter ego: Black Knight. Dane Whitman is niet de eerste die deze titel draagt. Hij is namelijk een afstammeling van Sir Percy en Nathan Garrett.

#ATENCIÓN #MANDRILLES #KitHarrington será #BlackKnight en #TheEternals. #D23Expo2019. ¿Qué les parece? ???????❤️❤️

25 Likes, 0 Comments – Proyecto Mandrill (@proyectomandrill) on Instagram: “#ATENCIÓN #MANDRILLES #KitHarrington será #BlackKnight en #TheEternals. #D23Expo2019. ¿Qué les…”

Een rol die Kit Harington op het lijf geschreven is

Dana Whitman verscheen voor het eerst in The Avengers #47 en was lid van het bekende superheldenteam met dezelfde naam. Hij staat dus aan de kanten van de goeden, in tegenstelling tot zijn oom die ook bekend stond als Black Knight. Dankzij Game of Thrones weten we dat Kit Harington het goed doet in zwarte kleding en dat hij met een flink zwaard overweg kan, dus dat gaat ongetwijfeld goed komen.

Benieuwd welke nieuwe karakters we in de toekomst nog kunnen gaan verwachten? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

9gag

Reageer op artikel:
Game of Thrones-ster Kit Harington heeft epische rol te pakken in Marvel’s The Eternals
Sluiten