Game of Thrones-cast begaat grote blunder in laatste aflevering

Twee weken geleden viel het halve internet over een koffiebeker die gespot was in Game of Thrones. HBO was blijkbaar vergeten tussen de takes door een beker van Starbucks weg te halen. Zo’n grote productie, zoveel ogen die meekijken: hoe kan zoiets fout gaan? Hoe dan ook was het begin deze week, in de laatste aflevering nota bene, opnieuw raak. Het slotstuk van de adaptatie van George R.R. Martins boeken verdient meer.

Waterflesje gespot in laatste aflevering Game of Thrones

Dit keer gaat het niet om een koffiebeker, maar om een flesje water. ‘The Iron Throne’ was de laatste aflevering van de veelbesproken HBO-serie, nummer 73. Waarschijnlijk de aflevering met de meeste kijkers tot nu toe. Daardoor stroomde Twitter dan ook al snel vol met oplettende kijkers die een flesje water hadden gespot.

Rond minuut 46, in het shot waarin Tyrion richting de Lords en Ladies van Westeros loopt, zie je naast het been van Samwell Tarly een flesje water staan. Het flesje staat verdekt opgesteld, maar zeker na het fiasco van een paar weken geleden is de verbazing groot. Hoe is dit ooit door de edit gekomen?

Het is een vraag waarop we waarschijnlijk in de loop van de komende dagen antwoord gaan krijgen. HBO kan de scène nog bewerken voor latere releases, maar voor een finale van een serie als Game of Thrones is een blunder als deze beschamend. Of stellen we ons allemaal aan en is dit niks meer dan een komische fail?

Jacob on Twitter

Samwell invented Plastic #GameOfThrones https://t.co/68xElQmdmD

De complete serie in 73 seconden

Twitter was in ieder geval sowieso creatief bezig de afgelopen 48 uur. Zo wist één diehard film alle 73 de afleveringen van Game of Thrones samen te vatten in een korte video van… 73 seconden. Het intrigerende resultaat kun je hieronder bewonderen. Het moge duidelijk zijn: deze video bevat spoilers!

Andy Kelly on Twitter

One second from every episode of Game of Thrones. https://t.co/rFz2CFLwBx

Adidas haakt slim in op de hype rondom Game of Thrones met brute sneakers, geïnspireerd op de HBO-serie. Je kunt ze hier checken.

Reageer op artikel:
Game of Thrones-cast begaat grote blunder in laatste aflevering
Sluiten