Game Mania deal: vijf toffe PS4 games met knallende korting

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een aantal toffe PS4 games gevonden bij de Gamemania . Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Game Mania: PS4 games voor een prikkie

Natuurlijk, tegenwoordig willen we allemaal de allernieuwste games hebben om te spelen. Maar het is en blijft leuk om even weg te zakken met één van je favoriete games. Daarnaast zijn er ook games die toen ze verschenen gewoon best wel prijzig waren en je misschien niet de mogelijkheid hebt gehad om die games te spelen. Game gigant Game mania biedt hulp! Zij hebben op dit moment onwijs veel gave PS4 games in de aanbieding die je eigenlijk niet kunt laten liggen. Wij hebben de vijf tofste games op een rijtje gezet.

Battlefield 1 Revolution (39,98)

Battlefield 1 neemt je mee terug naar de grootste veldslagen van de eerste wereldoorlog. Alleen is het BF1 Revolution nog net iets dikker dan de normale game. Je krijgt uiteraard de normale game maar ook vele extra’s zoals de BF1 premium pass, vijf battlepacks en onder andere het Harlem Hellfighter pack. Heel veel actie voor maar 39,98! Meer info vind je hier.

Game Mania BF1

Formula 1 2018 (49,98)

Speel als je favoriete F1 held en scheur door de straten van Monaco of rijdt op het iconische Monza. Het spel bevat alle officiële teams, coureurs en 21 circuits. Onwijs veel F1 actie die je dagen aan de buis gekluisterd houdt! Je scoort de game nu met 15 euro korting en meer info vind je hier.

Game Mania F1 2018

NBA 2K18 (19,98)

We slaan de basketbal liefhebbers niet over! Speel als je favoriete NBA team en probeer een gooi te doen naar die befaamde NBA kampioensring. Daarnaast kun je door de ‘MY-player’ modus jouw eigen NBA carrière beginnen en de de baskets kapot dunken. NBA 2K18 kost je nu maar 19,98 en meer informatie over de game vind je hier.

Game Mania NBA 2K2018

Wolfenstein II – The New Colossus (19,98)

Volgens de trilogie van Wolfenstein heeft de tweede wereldoorlog een andere wending gekregen. In ‘The New Colossus’ speel jij in de jaren zestig en ga het Duitse kwaad proberen te verslaan in het veroverde Amerika! Brute actie met een vleugje humor. De game is nu extra goedkoop en kost je maar 19,98 eurootjes. Meer info, vind je hier.

Game Manie game deals

South Park – The Fractured But Whole (19,98)

Speel als Cartman, Kenny, Stan of Kyle en versla al het kwade dat South Park geterroriseerd! Een komische game die spannend, maar vooral onwijs grappig kan zijn! Deze game kan je als South Park liefhebber niet hebben gespeeld. Je hebt geluk hij kost je nu minder dan twee tientjes. Meer info vind je hier.

Game Manie game deals

Meer goedkope PS4 games vind je hier!

Reageer op artikel:
Game Mania deal: vijf toffe PS4 games met knallende korting
Sluiten