Mark Hofman
Mark Hofman Stuff 04/12/2018

Zijn dit de eerste echte Samsung Galaxy S10 renders?

De afgelopen weken hebben we bijna niets anders gehoord dan geruchten over de Galaxy S10. We zagen conceptdesigns van het toestel, kregen nieuwe informatie, werden voorzien van nieuwe designs en kregen vervolgens weer nieuwe informatie. Je raadt het al: het is tijd voor wederom een nieuw design. Maar waar deze voorheen een beetje discutabel waren, zijn ze dit keer naar buiten gebracht door het betrouwbare @OneLeaks. Hebben we te maken met de eerste echte Galaxy S10 renders?

Eerste echte renders?

Samsung heeft er zelf weinig over gemeld, maar we weten inmiddels al redelijk wat over de Galaxy S10. Althans, dat denken we. In de afgelopen maanden hebben we veel geruchten gehoord en is veel informatie gelekt. Maar waar we eerder al mogelijke designs van het toestel tegenkwamen, lijken we nu te maken te hebben met de eerste echter renders.

@OnLeaks heeft in de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare bron te zijn. Met kloppende voorspellingen en leaks wist de man een aardige reputatie op te bouwen. Dat hij zijn naam verbind aan onderstaande renders, zegt wat ons betreft genoeg. Het zou zomaar kunnen zijn dat dit het uiterlijk van de nieuwe Samsung Galaxy S10 gaat worden. Al moeten we wel blijven onthouden dat we te maken hebben met geruchten.

 

Samsung Galaxy S10 Plus: 360 renders [EXCLUSIVE]

Samsung Galaxy S10 Plus: 360 renders [EXCLUSIVE] About Us: 91mobiles.com is the largest gadget research site in India that provides tools, reviews & rich content to help people decide which gadget best suits their needs. The platform also helps users to find best prices/offers for the gadgets.

Kloppen deze renders, dan krijgen we te maken met een bijzonder toestel. Zoals verwacht zit het Infinity-O scherm, wat simpelweg een gaatje in het display inhoudt, in de Galaxy S10. Maar dan wel in een vorm die we nog niet eerder tegen kwamen. Het gaatje in het scherm houdt niet huis aan een, maar aan twee lenzen. Een heus Dual-camera systeem weet de rechterhoek van het scherm te vullen. Hierdoor verdwijnt de gehele notch van het scherm.

Aan de achterkant van het toestel is een triple-camerasysteem te zien, wat we dan weer wel hadden verwacht. Uiteindelijk valt het op dat het toestel beschikt over een headphone jack, en dat is bijzonder. Uit eerdere geruchten bleek dat de feature zou verdwijnen van het toestel.

De Galaxy S10?

Nogmaals: hou er rekening mee dat bovenstaande beelden niet kloppen, maar we achten de kans groter dan ooit. Een betrouwbare bron die hoogstaande renders deelt als deze: dat zegt nogal wat. We weten uiteraard pas in februari 2019 of de renders daadwerkelijk kloppen, maar tot nu toe is het genieten geblazen.

Galaxy S10 Renders

Benieuwd naar alles wat we weten over de aankomende Samsung Galaxy S10? Check dan zeker even ons overzicht!

Reageer op artikel:
Zijn dit de eerste echte Samsung Galaxy S10 renders?
Sluiten