Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 9 dec 2019

Gal Gadot krijgt Thor: Ragnarok behandeling in Wonder Woman 1984

Afgelopen weekend was het feest voor alle Braziliaanse comic book-fans, want in hun thuisland was het tijd voor Comic Con. Tijdens dit evenement werden een aantal interessante aankondigingen gedaan. Zo onthulde Netflix de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 4. Daarnaast was er ook veel aandacht voor Gal Gadot, want zij schitterde als nooit tevoren in de eerste trailer van Wonder Woman 1984.

De eerste Wonder Woman film was een belangrijke voor DC Comics. De achterstand op Marvel bleef maar groeien en de behoefte aan een succes werd steeds groter. Gelukkig voor DC maakte deze film de hoge verwachtingen wel waar. Critici waren enthousiast en de kaartverkoop liep uitstekend. Dat succes wil de studio natuurlijk herhalen en dat moet in 2020 gaan gebeuren met Wonder Woman 1984.

Gal Gadot en Chris Pine zijn terug

Zoals de titel al doet vermoeden, laten we de Eerste Wereldoorlog achter ons en gaan we naar de jaren ‘80. Een flinke sprong in de tijd, maar dat is aan Wonder Woman zelf niet te zien. De door Gal Gadot gespeelde Amazone prinses is een onsterfelijke halfgodin op wie de tijd amper vat heeft. Hierdoor kan er zonder problemen een tijdsprong gemaakt worden.

De jaren ‘80 brengt naast geweldige muziek ook nieuwe bad guys met zich mee. De door Pedro Pascal gespeelde Maxwell Lord lijkt het grootste probleem te gaan worden, maar ook Cheetah is aanwezig om Wonder Woman het leven zuur te maken. Gelukkig staat de heldin er niet alleen voor, want Steve Trevor is ook weer van de partij. De Amerikaanse soldaat heeft deel één blijkbaar toch overleefd en zal opnieuw gespeeld worden door Chris Pine.

Wonder Woman doet wat Thor: Ragnarok deed

Wat verder opvalt in de trailer is de stijl. Gal Gadot gaat naar de jaren ‘80 en dat is te merken aan zowel de muziek en de vormgeving. Deze behandeling hebben we natuurlijk al eerder gezien bij concurrent Marvel. Die studio deed hetzelfde met Thor: Ragnarok en dat werd een groot succes.

Releasedatum Wonder Woman 1984

Of het jaren ‘80 sausje ook voor de DC heldin wonderen gaat verrichten, gaan we zien op 4 juni 2020. Vanaf dan draait Wonder Woman 1984 namelijk in de Nederlandse bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Maxim

Reageer op artikel:
Gal Gadot krijgt Thor: Ragnarok behandeling in Wonder Woman 1984
Sluiten