Media 26 nov 2018 Jelle van Es

Ga vanaf morgen los met Red Dead Online

De beste game van dit jaar is wat ons betreft Red Dead Redemption 2. In onze review waren we dan ook laaiend enthousiast. En sinds die tijd spelen we de game nog regelmatig. Het is gewoon een heerlijke titel om mee aan de slag te gaan en telkens nieuwe dingen te ontdekken. Tegelijkertijd zijn we ook aan het wachten op Red Dead Online, de grote multiplayermodus van de game. Dat wachten is nu bijna voorbij. Vanaf morgen kunnen we aan de slag met Red Dead Online.

Red Dead Online is eerst voor de Ultimate Edition-bezitters

De Red Dead Online-ervaring begint als een beta. Op die manier moet je je verwachtingen wat temperen. Er kunnen heel wat bugs in zitten en de ontwikkelaar is zoekende wat leuk is en wat niet werkt. Daarnaast is het zo dat ze de servers langzaam maar zeker willen vullen. In stapjes worden er zodoende spelers toegelaten. Iedereen die de Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 in bezit heeft kan er als eerste mee aan de slag. Zij krijgen op 27 november om 13 uur Nederlandse tijd de mogelijkheid om de game te gaan spelen.

Red Dead Online Beta

De tweede groep komt op woensdag 28 november. Het gaat dan om spelers waarvan Rockstar Games heeft kunnen noteren dat zij op 26 oktober de game aan het spelen waren. Dus de dag van de release. De derde groep mag op donderdag 29 november losgaan. Hier betreft het alle spelers die tussen 26 en 29 oktober de game heeft gespeeld. En vanaf 30 november is de Red Dead Online Beta voor iedereen beschikbaar.

Red Dead Online Beta

In Red Dead Online kun je vervolgens je eigen personage aanmaken en de wereld betreden. Daarbij kun je met zeven andere spelers een Posse vormen en gaan rondrijden. Maar je kunt ook gaan jagen en vissen, de verschillende dorpjes bezoeken, missies aangaan, vijandelijke kampen bestormen of het tegen andere spelers opnemen. Kortom, genoeg te beleven straks.

Red Dead Redemption 2 is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer op artikel:
Ga vanaf morgen los met Red Dead Online
Sluiten