Redactie
Redactie Life 25 mrt 2016

Ga jij op een blind date met een fantastische vrouw?

Klaar met digitaal geneuzel op Tinder en Happn? Wil je old school indruk maken door in het echte leven te shinen met je kwaliteiten? Wil je proeven van de spanning en genieten van het spel der verleiding?

Dat kan! Wij slaan de handen ineen met onze knappe collega’s van Beautify om voor jou een compleet verzorgde blind date te fixen. Dus ben jij vrijgezel en durf je de uitdaging aan? Geef je dan op!

Het idee is simpel: we sturen jou en je Miss Perfect naar één van de hipste plekken in Amsterdam. Hier kunnen jullie de hele avond gratis genieten van heerlijke cocktails, speciaal bier of de betere wijnen.

Aan wie word je gekoppeld?

Welke vrouw aan jouw arm haakt, hangt af van de match die wij voor je maken aan de hand van jouw antwoorden op de onderstaande vragen. Eén ding kunnen we verzekeren: het is een vrouw om van te smullen. De ladies van Beautify staan immers garant voor een date waarmee je tot in de late uurtjes kunt genieten. Of ook die bekende klik ontstaat, is natuurlijk geheel aan jullie…

Kortom, geef je op en ga het avontuur aan. Om de juiste vrouw voor je uit te zoeken willen we uiteraard het één en ander van je weten. Schroom niet om zo compleet mogelijk te zijn, zodat we een match kunnen regelen waarmee je dezelfde deugden in het leven deelt.

[contact-form-7 id=”266247″ title=”Date form”]

Onder alle aanmeldingen worden uiteindelijk vier koppels geselecteerd die ook daadwerkelijk op date zullen gaan. Word jij geselecteerd? Dan zijn we achteraf zeer benieuwd hoe de avond is verlopen. Jouw verhaal zullen we in een artikel verwerken. Vooral tof: Beautify doet hetzelfde bij jouw date waardoor je precies kunt lezen hoe zij de avond heeft ervaren. Deze twee ervaringen matchen wij gelijktijdig aan elkaar om te zien of wij een voltreffer hebben…. Let’s do this!

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Ga jij op een blind date met een fantastische vrouw?
Sluiten