Binnenkort op Netflix: een docu over Fyre Festival, dat eindigde in een drama (trailer!)

Misschien moeten we je geheugen even opfrissen. Vorig jaar zou in twee weekenden het abnormaal luxe Fyre Festival worden gehouden op de zonnige Bahamas, kaartjes kostte duizenden euro’s en het zou het dikste festival ooit worden. Niets bleek minder waar, het festival draaide uit op een ramp en de organisator moet zelfs brommen. Een dramatisch festival dus. Nu het leuke nieuws, Netflix maakt er een documentaire, die binnenkort verschijnt.

Netflix: Fyre Festival documentaire

Het was alweer een tijdje stil rondom het meest mislukte festival ooit, dat onder andere werd georganiseerd door Ja Rule en Billy McFarland. Onze vrienden van Netflix besloten om een documentaire te maken over het Fyre Festival. De docu wordt gemaakt door regisseur Chris Smith en belooft een kijkje te geven op het gefaalde festival door de ogen van de organisatoren zelf.

De documentaire zoomt in op de pijnpunten van het festival. Daarnaast laat de docu stukken film zien die zelf zijn geschoten door de bedroefde bezoekers. Een heerlijk drama over misschien wel één van de grootste festival fails ooit.

Je hoeft geen eeuwigheid te wachten op deze pracht docu. De documentaire is vanaf 18 januari te zien op Netflix. De streamingsdienst is de beroerdste niet en laat ons alvast proeven van de trailer. Fris je geheugen weer op en lees hier alles over het mislukte festival.

See What’s Next on Twitter

Get your exclusive first look at FYRE – a revealing new doc about the insanity and rapid unraveling of Fyre Festival: the greatest party that never happened. Premieres January 18. #NetflixNewsWeek https://t.co/B4iaR3UJwM

 

Reageer op artikel:
Binnenkort op Netflix: een docu over Fyre Festival, dat eindigde in een drama (trailer!)
Sluiten