Fury Files: Nick Fury krijgt nog deze maand geheime serie op Disney+

Disney+ is een van de weinige fronten waarop Disney tijdens de huidige crisis wél weet te scoren. Maak kennis met Fury Files, de geheime serie van Nick Fury!

Toch gaat ook die streamingdienst last krijgen van de stilliggende producties wereldwijd. Het grootste probleem van Disney+ was immers tot nu toe vooral het gebrek aan nieuwe grote films en series.

Die blijven nu dus al helemaal nog langer uit. Marvel fans moeten nog even geduld hebben voor onder andere Moon Knight, Ms. Marvel, Loki en Hawkeye naar de dienst komen. In de tussentijd heeft de Grote Muis in ieder geval een opvallende zoethouder: Fury Files.

Disney+ komt met Fury Files

Ja, dat lees je goed: Nick Fury krijgt zijn eigen serie! Juich echter niet te vroeg, want je zult Samuel L. Jackson niet in actie gaan zien als het hoofd van S.H.I.E.L.D. Fury Files is namelijk niet wat je denkt, of waar je op hoopte.

De serie combineert bestaande scènes uit Marvel animatieseries en comics om je alles te leren over de superhelden en schurken het het Marvel universum. Van dingen die je nog niet wist over Captain America tot de ontstaansgeschiedenis van obscure schurken uit de comics.

‘Het zal je niet verbazen dat Nick Fury een dossier heeft over elke Marvel superheld. Fury Files geeft kijkers uiterst geheime toegang tot S.H.I.E.L.D. informatie over de belangrijkste Marvel-helden en -schurken!’

Dossiers van Nick Fury

De serie bestaat zogenaamd uit de dossiers van Nick Fury. Disney combineert beelden uit de animatieseries The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes en X-Men: The Animated Series met tekeningen uit de comics die geanimeerd zijn. De stem van Nick Fury wordt ingesproken door Chi McBride.

Een nieuwe promo voor series en films die in mei naar Disney+ komen geeft alvast een voorproefje:

Nog deze maand

Ja, mei dus! Ondanks dat we nu pas voor het eerst horen van Fury Files, komt de serie al op vrijdag 15 mei naar de streamingdienst. Het is misschien niet de grote live-action show waar fans op zitten te wachten, maar hopelijk wordt het een vermakelijk tussendoortje waarmee we meer kunnen gaan leren over onze favoriete Marvel personages. Gooi daar wat toffe beelden uit series en comics bij en ons hoor je niet klagen.

Reageer op artikel:
Fury Files: Nick Fury krijgt nog deze maand geheime serie op Disney+
Sluiten