Pim Jansen
Pim Jansen Life 12/09/2018

Funda score! De ultieme gents crib in hartje Amsterdam

Dromen zijn bedrog, zo zong Marco Borsato ooit en eerlijkheidshalve zit daar een kern van waarheid in. Toch komt er zo heel af en toe iets voorbij waarvan je denkt: wow! Zo ook bij dit appartement in Amsterdam. Met maar liefst drie ruime slaapkamers en evenveel badkamers is dit appartement de droom van elke man. Check trouwens ook deze droomwoonboerderij aan de rand van Amsterdam. 

Superlatieven ontbreken om dit pand treffend te omschrijven. Afgezien van de schoonheid, het feit dat het appartement is gevestigd in een monumentaal pand en volledig is gerenoveerd is het vooral erg comfortabel wonen. Het appartement is gevestigd in het voormalige tabakspakhuis “De Seylende Hoop”, midden in het centrum van Amsterdam. Nagenoeg alles is dus op loopafstand gelegen.

Uniek wonen nabij het Paleis op de Dam

Het appartement is recentelijk, in 2015, gerenoveerd met hoogwaardige materialen om de sfeer van het appartement optimaal te maken. Zo is er een prachtige vloer aangelegd, een open keuken, unieke taatsdeuren en op maat gemaakte inbouwkasten. In combinatie met authentieke elementen zoals de karakteristieke balken heeft het appartement een unieke uitstraling en een enorm hoog afwerkingsniveau.

Funda woning Amsterdam

Indeling volgens Funda

De entree van het appartement bevindt zich op de derde verdieping waar je bij binnenkomst de indrukwekkende hal betreedt. Via een stalen taatsdeur (zwarte frames met glas) kom je in de woonkamer waarbij karakteristieke muren en boogramen met houten luiken direct opvallen. De boogramen geven een uniek uitzicht op de Spuistraat. Vanuit de woonkamer komt je in de werkkamer terecht. Ook deze indrukwekkende ruimte heeft toegang tot de hal. De slaapkamer (de eerste luxe en moderne badkamer met douche, toilet en brede wastafel met een op maat gemaakte badkamer meubel) maken de eerste verdieping compleet. De gehele woning is voorzien van dimbare LED-verlichting waardoor de energierekening bijzonder laag uit zal vallen.

Funda woning Amsterdam

Bizar luxe inrichting

Via de houten, inpandige trap bereik je  de vierde verdieping. Hier bevindt zich een op maat gemaakte open woonkeuken uit 2015. Diverse keukenapparatuur is hier aanwezig waaronder een groot fornuis met zes gaspitten, een Miele vaatwasser, een Smeg koelkast met vriezer, een Smeg combi oven en een Quooker. Op deze vierde verdieping is de tweede slaapkamer gelegen. Een modern ligbad, stortdouche, apart toilet en op maat gemaakte badkamer meubels en diverse kledingkasten maken het geheel helemaal af. Deze verdieping biedt tevens plaats voor de wasmachine en droger. De grote combiketel en hydrofoor staan garant voor een optimale hoeveelheid beschikbaar warm water zodat je desgewenst van alle douches gelijktijdig gebruik kan maken.

Centraal Station op loopafstand

De vijfde verdieping is ideaal als relaxruimte. Hier zien we een sfeervolle slaapkamer en badkamer met toegang tot een heerlijk dakterras. Vanaf dit punt heb je een unieke uitkijk over de stad. Er zijn weinig appartementen die iets degelijks bieden. Het Paleis op de Dam is nabij, net als de vele boutiques en winkeltjes. Vanzelfsprekend ben je dan ook niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Wil je toch even Amsterdam verlaten, het Centraal Station is gelegen op 10 minuten lopen. Veel idealer zal het dan ook niet worden. Meer info, vind je hier.

Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam Funda woning Amsterdam
Reageer op artikel:
Funda score! De ultieme gents crib in hartje Amsterdam
Sluiten