Pim Jansen
Pim Jansen Life 31/08/2018

Funda score: de perfecte woonboerderij IN Amsterdam (het kan!)

Heerlijk wonen in een riante prachtig gerenoveerde neoclassicistische stolpboerderij, midden in een bijna idyllische groene omgeving. Dat kan in … Amsterdam. Ongelofelijk? Toch is het waar. Voor drie miljoen euro ben je trotse nieuwe eigenaar van een gemeentelijk monument van 383 vierkante meter op zestienhonderd vierkante meter eigen grond. Probeer dat maar eens te bemachtigen in de Kalverstraat.

De boerderij is recentelijk gerenoveerd, waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Dit terwijl alle denkbare vormen van comfort aanwezig zijn. Vloerverwarming en dubbel glas zijn dus inbegrepen. Op zeven minuten fietsen ligt het IJ en het centrum is slechts negentien minuten met de auto.  Met een beetje snelle e-bike ben je er nog eerder. Kortom, de ideale woonlocatie voor de yup die graag comfortabel wil wonen en niet teveel wil reizen naar het bruisende stadscentrum. Wil je ook een kantoor aan huis? Geen probleem, het bestemmingsplan staat dit toe.

…met de sportschool en de Mac om de hoek

De woning heeft maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers en twee keukens. De lammetjes en grutto’s begroeten je in de ochtend en met een beetje geluk kun je met regelmaat een vos of een haas ontdekken. Ook aan de sportieve mens is gedacht, de sportschool ligt om de hoek en ben je bang te veel calorieën te hebben verbrand, dan kun je na het sporten je calorieën en koolhydraten aanvullen door een bezoek te brengen aan de McDonald’s die op loopafstand is gevestigd. Ook de jachthaven, de tennis- en hockeyclub zijn op loopafstand gelegen.

Giga woonkamer

De woning biedt een zee aan ruimte die niet beperkt is gebleven tot de living waar veel originele elementen zoals de houthaard, het achterhuis en de televisiekamer zijn gevestigd. De authentieke balken zijn zichtbaar verwerkt en dragen bij aan de landelijke uitstraling van deze droomwoning. Vergeet niet de openslaande grote deuren die direct toegang geven tot de riante tuin.

Funda score: vijf slaapkamers en heel veel ruimte

De eerste verdieping is in een woord een spectaculair groot loft. Het grote dakraam geeft uitzicht op de tuin en biedt een vrij zicht op de weidse omgeving. Op deze verdieping bevindt zich ook een enorme living met twee aangrenzende slaapkamers en een badkamer met ligbad. In de nok van de woning is een stoere kamer gerealiseerd waarbij de authentieke balken duidelijk zichtbaar zijn. Mocht dit dus jouw droomwoning zijn, ga dan snel kijken. En check dan ook direct deze prachtige boerderij die je voor een miljoentje kunt kopen.

Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij
Reageer op artikel:
Funda score: de perfecte woonboerderij IN Amsterdam (het kan!)
Sluiten