Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Architecture 19 oktober 2018

De mooiste woningen op Funda: ruim appartement vlakbij Amsterdam

We plaatsen hier op Manners natuurlijk vaak droomhuizen van Funda. Dikke villa’s met zwembaden, prachtige herenhuizen met een hele lap grond erbij of unieke appartementen op vette locaties. Deze huizen zijn voor de meeste mensen precies dat: een droomhuis. We kunnen ervan dromen, maar daadwerkelijk kopen is nogal lastig. Daarom hebben we vandaag een dik huis voor jullie klaar staan dat gelukkig wel betaalbaar is.

Funda parel: Een ruimtelijk en luxe appartement in Wormerveer

Landelijk wonen maar toch dichtbij Amsterdam zitten? Het is mogelijk. We hebben vandaag een ruim en vrij nieuw (2017) appartement voor je gevonden in Wormerveer. Het prachtige appartement ligt midden in het levendige Wormerveer en heeft veel leefruimte. Het appartement heeft een enorme woonkamer, grote slaapkamer, ruime badkamer en een fijne keuken. Een lekker ruim appartement met een tuin en je zit binnen twintig minuten in Amsterdam, wat wil je nog meer? Dit alles kan voor jou zijn voor maar 200.000 euro. Check het mooie appartement hier.

Kenmerken

– Bouwjaar 2017;
– Inhoud 215 m3;
– Woonoppervlakte ca 66 m2;
– Elektrische bedienbare zonwering;
– Fijne keuken
– Ruime woon en slaapkamer
– Nette badkamer
– Tuin 43m2;
– 3 parkeerplekken beschikbaar voor bewoners complex;
– Aparte berging op de begane grond;

De keuken van het huis is klein maar fijn en heeft elektronische pitten, een afzuigkap, combi-oven en een ruime koelkast. Daarnaast heeft het huis een lekkere ruime slaapkamer met plekken voor kasten en eventueel een tv. We sluiten af met de nette badkamer die een inloop douche heeft en er netjes uit ziet. Een mooi appartement voor een leuke prijs.

Het leuke aan het appartement is dat er een tuin bij zit. De separate (stads)tuin ziet er modern uit en ligt op het zuiden, garant voor zon. In de tuin staan een aparte berging zodat je je fietsen en tuinspullen kwijt kunt. Wat ook fijn is, is dat de woning gelegen is op loopafstand van vele scholen, het treinstation en het fijne Wilhelminapark. Daarnaast ligt Wormerveer tamelijk dicht bij Amsterdam en pal boven Zaandam. Mooie steden binnen handbereik.

Bouw

Soort appartement: Bovenwoning (appartement)
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 2017

Oppervlakte en inhoud

Wonen: 66 m²
Externe bergruimte: 4 m²
inhoud: 215 m³
Achtertuin: 43 m²

Funda Wormerveer

Funda


Funda

Reageer op artikel:
De mooiste woningen op Funda: ruim appartement vlakbij Amsterdam
Sluiten