Redactie
Redactie Life 7 december 2018

Funda finds: deze enorme mansion in Ridderkerk heeft een zwembad en sauna

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag hebben we een enorme mansion met zwembad in Ridderkerk.

Als je het geld hebt en de ruimte kan gebruiken, dan is dit huis misschien wel wat voor jou. Meerdere zitkamers, eetkamers en slaapkamers en natuurlijk een zwembad. Wie wilt dat nou niet?

Een huis met meerdere zitgedeeltes

Het is toch wel de optimale luxe dat je kan kiezen in welke kamer je wil zitten. Je kan gaan zitten in de grote woonkamer, wat een combinatie is van klassiek en modern. En heeft niet te vergeten een heerlijke grote velvet bank. Echt een plek om te relaxen. Maar je kan je ook even terugtrekken in een kamer die wat meer casual aanvoelt. Pak een boek uit de grote boekenkast en neem een plekje op de enorme hoekbank. Wil je het wat knusser houden? Dan is de kamer met de haard de beste plek voor jou.

Industrieel en klassiek

Ook in deze kamer worden er meerdere stijlen gecombineerd. Het rustieke hout wat een industriële uitstraling geeft wordt gecombineerd met klassieke elementen, zoals de kandelaren en de kroonluchters.

De lichte open keuken is de perfecte plek om met de familie een lekker avondje te koken. Of gewoon in je eentje, dat kan natuurlijk ook. De keuken is strak en heeft daardoor een moderne uitstraling, maar heeft wel een speels element achter het fornuis.

Dansen in de badkamer

Met zo’n groot huis hoort natuurlijk ook een grote badkamer. Zo groot dat je er makkelijk een dansje kan doen. En bij zo’n grote badkamerhoort ook een luxe sauna, dat snap je.

De badkamer zelf is strak en modern ingericht. Er is veel gebruik gemaakt van zwart en wit, maar om het toch even wat spannender te maken zijn er wat wanden rood gemaakt. Dat maakt de badkamermeteen een stuk speelser.

Voor iedereen een bedje

Met 5 slaapkamers zijn er genoeg bedden voor een grote familie of voor als er vrienden een nachtje blijven slapen. In vrijwel elke slaapkamerpast een tweepersoons bed en heb je een mooi uitzicht over de grote tuin en het meer.

Deze tuin haalt ze zomer in huis

Als dit huis ergens in Spanje stond hadden we het ook geloofd. Dit mooie huis staat gewoon in Ridderkerk. De zomer is het hele jaar door in deze tuin te vinden, alleen al door de palmbomen krijg je dat heerlijke zomerse gevoel.

Er is genoeg ruimte om te zonnen, te barbecuen en te tafelen. Laten we het zwembad vooral niet vergeten. En wil je je na het zwemmen even afspoelen? Dan kan dat uiteraard onder de buitendouche.

Als je dacht dat het nu klaar was, dan heb je het fout. Achterin de tuin is nog een leuk tuinhuisje te vinden. Met een klein keukentje, woonkamer en slaapplekken is dit een perfect hutje voor vrienden of andere gasten die langskomen. Mochten je andere 5 slaapkamers bezet zijn, dan is er altijd nog het tuinhuisje. Je kijkt hier uit op het water, prachtig!

Dit enorme huis met zwembad en tuinhuis kopen?

Deze enorme mansion met zwembad en tuinhuis vind je in Ridderkerk. Voor het bedrag van €2.250.000 k.k. is hij van jou. Daar krijg je 11 kamers (5 slaapkamers), een enorme tuin, een plek voor een boot, een zwembad en een tuinhuis voor terug. Meer foto’s en informatie? Dat check je op Funda.

Reageer op artikel:
Funda finds: deze enorme mansion in Ridderkerk heeft een zwembad en sauna
Sluiten