Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 31 januari 2019

Funda droomhuis: is dit het allerdikste huis van Amsterdam?

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? Vandaag hebben we een waar droomhuis gevonden wat staat te pronken in onze mooie hoofdstad! Geniet even mee en probeer niet op je toetsenbord te kwijlen.

Funda droomhuis: De Lairessestraat 120 hs

Zoals de titel en de eerste foto al een beetje verklapt is dit een waar droomhuis. Deze parel uit de hoofdstad kost natuurlijk een enorme zak met centen, maar is het meer dan waard. Het huis ligt op een geweldige locatie, puilt over van luxe en is lekker ruim voor een ‘Amsterdams grachtenpandje.’

Het puike optrekje wat zowat tegen het Vondelpark aan ligt heeft een woonoppervlakte van 216 m² en heeft in tegenstelling tot de meeste huizen in het Amsterdamse centrum een grote tuin.

Bij dit huis maakt het niet uit op welke verdieping je staat of in welke kamer je zit, de luxe komt overal werkelijk op je af. Het huis heeft een prachtige vissengraat vloer, Gaggenau keuken, design openhaard, ruime slaapkamers, luxe badkamers, grote tuin, groot balkon en verder enorm veel dikke details.

Perfecte locatie

Het huis heeft zijn exclusieve looks natuurlijk niet voor niets. Het volledige huis is ontwerpen door Cravt Real Estate, hierdoor staat het huis helemaal vol met de dikste meubelen en gaafste details!

Ook de omgeving waar dit perfecte huis zich bevind is meer dan perfect. Het huis ligt in de zogenaamde Concertgebouwbuurt in stadsdeel Zuid en is omringt door diverse horeca, winkels, musea en uiteraard het historische centrum op loopafstand. Daarnaast kun je op zondag hardlopen in het Vondelpark en woon je bijna naast het Rijksmuseum.

Al dat praten over het huis is natuurlijk leuk, maar geniet hier van de foto’s van het prachtige designerhuis.

Oohja, het kost je 2.580.000,- eurootjes om hier te wonen.Mocht je dat kunnen betalen? Meer foto’s en informatie over het funda droomhuis vind je hier.

Wil je nog meer imposante huizen zien die Funda te bieden heeft? Check ze hier.

Reageer op artikel:
Funda droomhuis: is dit het allerdikste huis van Amsterdam?
Sluiten