Pim Jansen
Pim Jansen Life 29 augustus 2018

Funda diamant: Deze droom woonboerderij kost je amper 1 miljoen

Wakker worden doordat je de eerste zonnestralen op je gezicht voelt en in de verte het geluid waarneemt van pasgeboren lammetjes. Voor veel mensen zal dit een droom zijn. Denk je dan eens in dat je vrijstaand woont in een bijzonder groene omgeving met de stad Utrecht op enkele minuten rijden met de auto. Ben je iets sportiever aangelegd dan pak je uiteraard gewoon je e-bike. Om hier te wonen hoef je nog geeneens zo gek veel te doen. Gewoon even 1.050.000 euries aftikken en je bent helemaal gesetteld.

Odijk, of all places, is de locatie van deze prachtige vrijstaande woonboerderij. Over privacy hoef jij je niet druk te maken, de woning staat met de achterkant naar de weg, niemand die dus ziet hoe jij van het prachtige uitzicht aan de andere kant geniet.

Vijf slaapkamers, 2 badkamers en 4 toiletten

De woning is rijkelijk voorzien van diverse vertrekken. Zo zijn er maar liefst acht kamers, waarvan vijf slaapkamers, handig als je ruzie krijgt met je wederhelft. Verder tellen we een waskamer, bijkeuken, twee badkamers en maar liefst vier aparte toiletten. De slaap- en speelzolder laten we even buiten beschouwing, net als de bergzolder. De hoge plafonds, de enorme dubbele deuren, de indrukwekkende houten gebinten, de grote hal met als pronkstuk de prachtige deels betonnen, deels stalen trap geven de woning een aparte sfeer.

Zoals altijd is de woonkeuken ook in deze woonboerderij de centrale plek en is voorzien van een indrukwekkend kookeiland en is voorzien van verschillende apparaten van Miele. Het grote zeven pits gasfornuis stelt je in staat om je ongekende kooktalenten nog verder te verfijnen. Mocht je aan die zeven pitten niet genoeg hebben, er is nog een dubbele oven beschikbaar voor de echt lekkere gerechten. Centraal in deze ruimte staat een enorme eettafel, speciaal ontworpen, geschikt voor gezellige diners met grote groepen.

De living

Bij een woning van deze omvang mag je verwachten dat je een zeer ruime living zult aantreffen. Niets is minder waar, sterker nog, de living is zo groot dat men een groot blok heeft gebruikt als afscheiding om een extra tv-lounge te realiseren. De grote openslaande deuren bieden een prachtig uitzicht en geven toegang tot de tuin. Nog een kleine verrassing: de living bezit een geheel unieke huisbioscoop. Verder heeft de woning uiteraard een speciaal werkvertrek en een grote bibliotheek.

Wonen zonder beperkingen

Loop je onverhoopt tot nog tegen wat mogelijke beperkingen op dan is het wellicht zinvol om te weten dat woning volledig is genoderniseerd en beschikt over tal van voorziening waar je niet direct bij stil staat:

  • utp netwerk- en coax bekabeling door het hele huis
  • automatische lichtschakelaars dmv bewegingssensoren (hal, overloop, toilet, etc.)
  • rookmelders
  • bekabeling voor speakers, theateropstelling, thuisbioscoop, alarmsysteem
  • extra ruim voorzien van wandcontactdozen
  • aansluiting voor glasvezel internet (nieuw per 2018)
Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda Woonboerderij Funda
Reageer op artikel:
Funda diamant: Deze droom woonboerderij kost je amper 1 miljoen
Sluiten