Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 19 aug 2019

Elektrische fiets FUELL Fluid 1-S is dé e-bike voor de forens

De elektrische fiets kun je onderverdelen in heel veel categorieën. Zoek je in de lagere prijsklasse, zoals de e-bike van de Lidl, dan vind je al een degelijke fiets. Maar wil je bijvoorbeeld jouw auto inruilen voor elektrische fiets, dan komen bakbeesten als de FUELL Fluid om de hoek kijken. Deze e-bike is met een actieradius van dik 200 kilometer de koning van de efficiëntie en hét vervoermiddel van de moderne forens.

FUELL Fluid-1S, de elektrische fiets voor de moderne forens

Dat las je goed, deze elektrische fiets heeft een actieradius van 200 kilometer en wordt gezien als de ultieme e-bike voor de forens. Hoe dit verwezenlijkt kan worden? Welnu, door liefst twee verwijderbare 1,008Wh batterijen, die overigens perfect in het frame zitten verwerkt. De batterijen zijn in 2,5 uur opgeladen tot 80 procent en in 5 uren tijd zijn ze voor 100 procent opgeladen. De FUELL Fluid-1S beschikt over slimme trapondersteuning, wat gunstig is voor de batterijduur.

FUELL Fluid-1S, elektrische fiets, e-bike, erik buell, forens
Bron: FUELL

Niet alleen de actieradius en trapondersteuning, maar ook de topsnelheid maakt de FUELL Fluid-1S tot de ultieme elektrische fiets voor de forens. De topsnelheid ligt namelijk op 45 kilometer per uur. Brood smeren, helm op (je hebt tegenwoordig ook stijlvolle helms) en gaan. Beter voor het milieu en jouw fitheid dan een auto.

Erik Buell

Naast de indrukwekkende actieradius en topsnelheid blinkt de elektrische fiets uit in design. Dat is ook niet zo vreemd, te weten dat de FUELL Fluid 1-S is ontworpen door de legendarische ontwerper en engineer Erik Buell. Dat betekent niet alleen een strak design, maar ook veel technische snufjes. Zo beschikt deze ultieme e-bike voor de forens over een smart screen dat de snelheid, trapondersteuning, batterijduur en geschatte actieradius op futuristische wijze weergeeft. Ook kun je hiermee jouw smartphone opladen. Verder beschik je over en smart lock en pincode en mocht de fiets toch gesloten worden, dan kun je hem opsporen via de ingebouwde GPS-tracker.

FUELL Fluid-1S, elektrische fiets, e-bike, erik buell, forens
Bron: FUELL

De FUELL Fluid 1-S is het resultaat van een geslaagde campagne op Indiegogo. De elektrische fiets is inmiddels te koop vanaf 2.519 euro, voor dat bedrag heb je de meest kale versie. Meer verkoopinformatie en technische details over dé e-bike voor de forens lees je hier.

? Geen forens, maar gewoon op zoek naar lekkere elektrische fiets om op te crossen? Check dan deze e-mountainbike van de Aldi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Elektrische fiets FUELL Fluid 1-S is dé e-bike voor de forens
Sluiten