Geen paniek mensen! Friends blijft gelukkig gewoon op Netflix

Het is alweer veertien(!) jaar geleden dat de laatste aflevering van Friends op televisie verscheen. Na tien seizoen kwam er in 2004 een einde aan misschien wel de beste komedieserie ooit. Gelukkig staan alle aflevering van Friends sinds vorig jaar op Netflix en kunnen we nog steeds genieten van deze klassieker. Dat is al een hele tijd zo en dat gaat voorlopig ook zo blijven. De berichten dat Friends van Netflix gaat verdwijnen, kloppen namelijk niet.

Het afgelopen weekend brak er behoorlijk wat paniek uit toen bekend werd dat de Friends mogelijk van Netflix gaat verdwijnen. Amerikaanse en Canadese gebruikers van de streamingdienst kregen een melding dat de serie vanaf 1 januari 2019 niet meer beschikbaar is. Binnen no-time ging dit nieuws de wereld over een raakte iedereen in paniek.

Gaat Friends van Netflix verdwijnen?

Deze melding heeft namelijk ook invloed op de rest van de wereld. Netflix koopt vaak de rechten van een serie per land. Hierdoor is het aanbod in ieder land vaak net even anders. Dat geldt niet voor Friends. De rechten die Netflix heeft afgenomen zijn wereldwijd. Als de serie in Amerika gaat verdwijnen, is de kans groot dat ook wij afscheid moeten gaan nemen.

Friends – Season 1 – 10 Trailer

Friends – the one with all the trivia rate comment!!

Gelukkig kunnen we die angst wegnemen, want Netflix heeft de wereldwijde licentie verlengt tot eind 2019. Je kunt dus ook in het nieuwe jaar nog lekker alle 236 afleveringen van je favoriete sitcom herkijken. Dat moet je zeker doen, want de kans is groot dat dit je laatste kans is op Netflix. Eigenaar Warner Bros. Television komt binnenkort met een eigen streamingdienst en wil Friends natuurlijk daarop beschikbaar maken.

Meer Netflix

Gelukkig gaat dat nog wel even duren en kunnen we voorlopig dus nog lekker genieten van de komedieserie. Heb je Friends inmiddels al zo vaak gezien dat je wel een keer wat nieuws wil? Klik dan hier voor de nieuwste series en films op Netflix.

Reageer op artikel:
Geen paniek mensen! Friends blijft gelukkig gewoon op Netflix
Sluiten