Bereid je voor op de Hollandse zomer met de daily discount sale van FreshCotton

Als er iets onzeker is in het leven, dan is het wel zomer in Nederland. We hebben de eerste hittegolf al achter de rug, maar ook aan druilerige dagen is geen gebrek. Je kunt het niet veranderen, maar je moet er wel rekening mee houden. Daarom is het belangrijk om je garderobe voor te bereiden op de Hollandse zomer.

Als je garderobe nog niet klaar is voor een wisselvallige zomer, dan is nú het moment om daar wat aan te doen. In de aankomende weken is het namelijk sale bij onze vrienden van FreshCotton. Iedere week staan verschillende kledingstukken in de spotlight en de kortingen lopen op tot wel 45 procent. Deze week kun je bijvoorbeeld veel geld besparen op jassen, overhemden en truien.

Neem een jas mee

Als ‘s ochtends de zon schijnt, hoeft dit niet te betekenen dat het de hele dag mooi weer wordt. Daarom is het altijd slim om een jas mee te nemen wanneer je het huis uitgaat. Met een goede zomerjas ben je niet alleen voorbereid op een onverwachte regenbui, maar kom je ook nog eens goed voor de dag. Essentieel dus om de zomer door te komen.

Een overhemd kan altijd

In de zomer wil je kleding die net zo veel verschillende gezichten heeft als het weer, en daarom mogen een paar goede overhemden niet in je kast ontbreken. Een overhemd is namelijk altijd aan te passen op het weer. Op een warme zomerdag stroop je de mouwen op en draag je hem op een korte broek. Als het minder warm is, rol je de mouwen gewoon weer terug en draag je hem onder een colbert of jas. Stijlvol en veelzijdig dus.

De onmisbare trui

Bij zomerkleding denk je misschien niet meteen aan een warme trui, maar ook in deze maanden kun je een sweater goed gebruiken. Perfect voor dagen waarop de zon wel schijnt, maar het kwik laag blijft óf om nog langer te kunnen genieten van zwoele zomeravonden.

Wees er snel bij

Al deze essentials om de Hollandse zomer door te komen zijn tijdens de daily discount sale van FreshCotton extra scherp geprijsd. Wees er daarom snel bij, want de hoge kortingen zijn geldig tot en met dit weekend. Vanaf volgende week maandag zijn alle sneakers en accessoires in de sale, maar daar vertellen we je later meer over.

Reageer op artikel:
Bereid je voor op de Hollandse zomer met de daily discount sale van FreshCotton
Sluiten