Zo vind je de beste freelancers zonder hulp van een recruiter of intermediair

Als werkgever wil je zo flexibel en efficiënt mogelijk te werk gaan. Zeker als je veel projectmatig werk doet, wil je per klus de juiste mensen hebben, maar waar ga je die vandaan halen? Het vinden van die ene perfecte freelancer is nog niet zo gemakkelijk. Je kunt de controle uit handen geven en de hulp inschakelen van een recruiter of intermediair, maar daar zijn natuurlijk ook kosten aan verbonden. Gelukkig is er nog een manier om de freelancer van je dromen te vinden, zonder de hulp van buitenaf.

Je kunt namelijk net zo goed zelf de recruiter jas aantrekken en op zoek gaan naar de freelancer die je nodig hebt. Jij weet tenslotte het beste waar je naar op zoek bent en welke persoon het beste binnen je bedrijf past. Wanneer je een intermediair inschakelt, heb je nog steeds geen garantie dat de perfecte kandidaat straks voor de deur staat, maar je betaalt er wel flink voor. Daarom is het als werkgever veel prettiger om zelf op zoek te gaan naar de nieuwe krachten die je nodig hebt.

Vind de freelancer van je dromen

Maar waar begin je deze zoektocht? Er is natuurlijk een reden waarom er zoveel recruiters en intermediairs zijn. Als werkgever begin je de zoektocht vaak in je eigen netwerk, maar het komt nog weleens voor dat deze niet toereikend genoeg is en je niet de juiste persoon kan vinden. Hoe kan je dan verder kijken en toch die ene tijdelijke kracht vinden die je nodig hebt en ook nog eens perfect binnen je bedrijf past? Dat is waar Jellow om de hoek komt kijken. Deze online marktplaats geeft jou de mogelijkheid om jouw netwerk te vergroten en om zelf de touwtjes in handen te houden. Zodat recruiters en intermediairs eigenlijk overbodig zijn.

Wat Jellow uniek maakt, is dat het een plek is voor freelancers en eindopdrachtgevers. Niet voor intermediairs dus. Als ondernemers wil je snel schakelen en niet afhankelijk zijn van tussenpersonen. Jellow begrijpt dat, daarom is het hun doel om werkgevers en freelancers direct met elkaar in contact te brengen. Of je nu een jurist, developer, journalist of wat dan ook zoekt, bij Jellow vind je ze direct en zonder tussenpersonen.

Geen marges of onverwachte kosten

Je kan bij Jellow heel simpel gebruik maken van de software én het bijbehorende netwerk. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen zelf goede freelancers te zoeken en te selecteren om jouw opdracht mee te delen. Heb je hier geen tijd voor? Dan kan je ook jouw opdracht uitzetten en dan zorgt Jellow ervoor dat deze bij de juiste freelancers terechtkomt. Het is vervolgens aan jezelf om kennis te maken met de freelancers op de manier die jij het prettigst vindt.

Jellow kan je helpen bij het in contact komen met passende freelancers, maar je hebt altijd zelf de touwtjes in handen. Je bent dus niet afhankelijk van een intermediair of recruiter. Zo kan je snel een betere beslissing nemen en ben je ook nog eens goedkoper uit. Bij Jellow betaal je namelijk een vast bedrag voor een abonnement. Je krijgt dan toegang tot meer dan 20.000 freelancers en kunt deze onbeperkt inhuren. Je hoeft dus geen rekening te houden met marges of onverwachte kosten. Dat is wel zo lekker ondernemen.

Meer over Jellow

Wil je meer weten over Jellow of meteen op zoek gaan naar de ideale freelancer? Klik dan hier. Ben je zelf een freelancer en ben je altijd op zoek naar nieuwe klussen en uitdagingen? Meld je dan hier aan bij Jellow.

In samenwerking met Jellow

Reageer op artikel:
Zo vind je de beste freelancers zonder hulp van een recruiter of intermediair
Sluiten