Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Games 17 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Bizar! Britse huwelijken lopen massaal op de klippen door Fortnite

Fortnite is waarschijnlijk één van de meest populaire games van dit moment. De game is super handig voor het onderhouden van de vriendschappen met je online maten aan de andere kant van de wereld. Helaas is het niet zo handig voor het onderhouden van je huwelijk, blijkt nu.

In het verenigd koninkrijk is blijkbaar het spelen van teveel Fortnite maar liefst tweehonderd keer opgegeven als reden voor een echtscheiding. Dit is volgens de Engelse site Divorce Online maar liefst vijf procent van de ruim vier en een half duizend scheidingen die zij dit jaar behandeld hebben. Waarschijnlijk waren er ook nog andere problemen aanwezig in deze stukgelopen huwelijken, maar het is nog steeds een opvallend hoog percentage.

Gameverslaving

Met de opkomst van digitale media zijn verslavingen aan games en social media steeds vaker een oorzaak van problemen in relaties in het westen. Dit zullen ze helaas ook nog wel even blijven. Gameverslaving wordt zelfs gezien als een zorg voor de volksgezondheid. De zogenaamde Battle Royale games, het genre waar ook Fortnite toebehoord, zijn op dit moment razend populair. Zelfs grote uitgevers pikken de modus nu op. Zo zal de nieuwe Call of Duty Black Ops 4 geen singleplayer maar een battle royale modus hebben.

Fortnite Battle Royale: Full Match Gameplay (1080p 60fps)

Check out 22 minutes of gameplay from Fortnite’s new Battle Royale game mode! Fortnite Official Cinematic Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=qpKtzf5fXn4 Fortnite Official Gameplay Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=NahGKWu0R7Y ——————————­—- Follow IGN for more! ——————————­—- IGN OFFICIAL APP: http://www.ign.com/mobile FACEBOOK: https://www.facebook.com/ign TWITTER: https://twitter.com/ign INSTAGRAM: https://instagram.com/igndotcom/?hl=en WEBSITE: http://www.ign.com/ GOOGLE+: https://plus.google.com/+IGN

Fortnite leidt tot scheidingen

Ook het uitgeven van teveel geld aan games als Fortnite kan voor spanningen binnen een huwelijk zorgen. In de maand juli van dit jaar gaven gamers volgens een onderzoek maar liefst zeven miljard euro uit aan digitale spellen. Fortnite is hierin koploper op de console en vijfde op de PC.

Dus wil je zorgen dat je huwelijk een succes blijft? Leg de controller dan af en toe weg en praat met je vrouw of vriendin. Mocht je één van die lucky bastards zijn die een gamende vriendin heeft, probeer dan Fortnite met haar te spelen, maar doe het met mate mannen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bizar! Britse huwelijken lopen massaal op de klippen door Fortnite
Sluiten