Jan
Jan Films & Series 20 feb 2019

F1 TV Pro: de ultieme streamingdienst voor Verstappen fans nu ook in Nederland

Mocht je tot het groeiende leger fans van Max Verstappen behoren dan is er goed nieuws: F1 TV Pro komt naar Nederland. De streamingdienst heeft eindelijk ons land ontdekt na eerder al in het buitenland actief te zijn geweest. Beter laat dan nooit dus.

F1 TV Pro profileert zich als hét kanaal voor de liefhebber van Formule 1 zaken en alles wat daaraan gerelateerd is. Bereid je dus voor op een zeer breed pakket waarbij de live-verslagen van de verschillende Grand Prix races slechts een onderdeel is. Zo zie je bijvoorbeeld ook beeld van de on-board camera’s zodat je op de meest directe manier betrokken bent bij de race.

Beelden van de on-board camera’s

Naast de beelden vanuit de Formule 1 wagens is er nog andere content beschikbaar. Zo zijn er ook beelden van oude races, interviews, de vrije trainingen en kwalificaties. Opvallend genoeg zal F1 TV Pro nog niet direct op Nederland gerichte content uitzenden.

Dit zal pas over enkele weken gebeuren. Het commentaar op de Grand Prix races zal ook worden verzorgd door de bekende stem van Olav Mol. Nederlandse abonnees krijgen dan ook de mogelijkheid om content van Ziggo te bekijken. Een samenwerkingsverband tussen Formule 1-eigenaar Liberty Media en Ziggo Sport-eigenaar VodafoneZiggo maakt dat mogelijk.

F1 TV Pro maand- of jaarabonnementen

De nieuwe streamingdienst is sinds 18 februari in Nederland beschikbaar en hanteert een eevoudig abonnementssysteem. Zo kun je kiezen uit een abonnement waarbij je per maand betaalt (7.99 euro) of het gehele jaar in één keer afrekent. In dat laatste geval krijg je korting en betaal je slechts 64.99 euro, omgerekend slechts 5.40 euro per maand. Meer weten of direct een abonnement afsluiten? Klik dan hier.

Max Verstappen op Netflix

Ben je een groot liefhebber van de Formule 1 en fan van Max Verstappen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Netflix komt namelijk binnenkort met een intense documentaire over de wereld der Formule 1. De eerste trailer verscheen onlangs en daarin was onze Max Verstappen de grote ster. Benieuwd? Klik dan hier.

One More Thing

Reageer op artikel:
F1 TV Pro: de ultieme streamingdienst voor Verstappen fans nu ook in Nederland
Sluiten