Robert Kroes
Robert Kroes Life 12 feb 2020

Formule 1 seizoen 2020-2021: Max Verstappen, de Red Bull RB 16 en meer

Na een, voor de echte raceliefhebber veel te lange, winterstop beginnen de Formule 1-kriebels de kop weer op te steken. Vanaf deze week werken we weer aan onze Formule 1 Manners en houden wij jou weer op de hoogte. In deze bijdrage lees je in welke Formule 1-bolide Max Verstappen het komende seizoen op jacht gaat naar de wereldtitel. Ook kijken we welke kleding Max daarbij zelf aan doet en nemen we een kijkje bij de voorbereidingen van hét feest tijdens de Nederlandse Grand Prix, het Racefeest in de Jaarbeurs. Tot slot geven we een update van wat jij tijdens het komende F1-seizoen van Manners mag verwachten.

Dit is de Formule 1-auto van Max Verstappen: de Red Bull RB 16

Red-bull-rb-16-max-verstappen

Hoewel Red Bull zelf graag de kaarten over veranderingen tegen de borst houdt willen fans natuurlijk graag weten wat er veranderd is. In deze Youtube-impressie zie je een mooie vergelijking. (tekst loopt door na de video)

De Formule 1 wordt een echt Racefeest

Natuurlijk is de voorpret al begonnen en kunnen we vanaf vandaag alvast filosoferen hoe spannend het dit seizoen wordt en hoe de kansen van Max Verstappen liggen. Voor veel fans is één race alvast speciaal, namelijk de Nederlandse Formule 1-race die op 3 mei in Zandvoort verreden wordt. Omdat veel fans daar niet bij kunnen zijn heeft Omnimedia Events een oplossing bedacht: een heus Racefeest in de Jaarbeurs. Je kunt rondom de race genieten van onder meer het NK Simracen, de zoektocht naar de leukste Grid Girls en -Guys van Nederland.

Daarnaast verwelkomt men de gezelligste artiesten. Onder andere Django Wagner en Wolter Kroes brengen je voor de race in de stemming. Na de race wacht een daverende afterparty met De Snollebollekes. Als mediapartner van het Racefeest zullen wij je regelmatig op de hoogte houden van het event. Je kunt het programma bekijken en tickets bestellen via de website van het Racefeest 2020.

Nieuwe kleding voor Max Verstappen

Natuurlijk neemt Max Verstappen niet in zijn oude kleding plaats in een nieuwe bolide. Zo weten we inmiddels dat ‘onze Max’ de beschikking krijgt over een nieuwe helm. In dit filmpje onthult hij hem zelf.

Naast een nieuwe helm heeft men Max Verstappen ook een nieuwe overall voor seizoen 2020 aangemeten. Hier zijn echter nauwelijks veranderingen ten opzichte van het vorige seizoen te ontdekken.

Hoogste tijd voor Max Verstappen om goed gekleed een rondje te rijden in de nieuwe RB 16 op Silverstone.

Dit zijn onze Formule 1-Manners voor het komende seizoen

Met deze eerste indrukken gaat ons racebloed sneller kloppen en hopelijk dat van jou ook. Om jouw honger naar het laatste racenieuws te stillen gaan we jou 3 keer per week trakteren op de leukste race-info. Op donderdag voor een raceweekend blikken wij op alternatieve wijze vooruit naar de race. Na de race blikken we op maandag al even alternatief terug. Bij ons geen statistieken en ranglijsten maar iets heel anders. Ben je benieuwd? Check ons dan op donderdag voor en maandag na de race. Natuurlijk tellen we ook weer af naar de Nederlandse Grand Prix op Zandvoort met onze F1-countdown. Aankomend weekend kun je de eerste verwachten. Kortom, wij zijn erbij in seizoen 20-21. Jij ook?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Formule 1 seizoen 2020-2021: Max Verstappen, de Red Bull RB 16 en meer
Sluiten