Formule 1 jaaroverzicht Olav Mol is hét kerstcadeau voor Verstappen-fans

Een derde plek in de WK-stand, zijn eerste pole position, drie overwinningen en een hele berg prachtige inhaalacties. 2019 was voor Max Verstappen het beste jaar uit zijn nog prille Formule 1 carrière, maar hadden we er stiekem niet wat meer van verwacht? De Red Bull coureur zou toch gaan strijden om de titel? Tijd om terug te blikken op weer een enerverend race jaar. En met wie kun je dat nu beter doen dan Olav Mol en Jack Plooij.

Het welbekende duo reist al jaren het Formule 1 circus achterna. Samen zorgen ze ervoor dat de raceliefhebber precies weet wat er allemaal gebeurt in de hoogste afdeling van de autosport. Van het commentaar en interviews tijdens de race tot een uniek kijkje achter de schermen. Met al hun contacten, lef en een flinke dosis humor verslaan ze samen de Formule 1.

Terugblikken op de Formule 1 met Olav Mol en Jack Plooij

Dat doen ze het hele seizoen lang, maar ook daarna nog. Na het vallen van de vlag in Abu Dhabi ging het duo terugblikken. Dat deze ze samen met Erik Houben die vervolgens de gehele terugblik heeft vastgelegd in hun nieuwe boek: F1 2019: Spektakel en intriges. Van de zesde wereldtitel van Hamilton tot de strijd tussen Verstappen en Leclerc, maar ook alles over de ontwikkelingen op en rondom Zandvoort.

F1 2019 Olav Mol Formule 1
Bron: uitgeverij Volt

Een boek dat heerlijk wegleest en je helpt om weer helder te krijgen wat er in het afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Want weet jij nog wie er in Australië op het podium stonden en welke coureur in Duitsland zijn eerste kans op een podium verspeelde? Met F1 2019: Spektakel en intriges ben je weer helemaal bij en kun je met een gerust hart vooruit gaan kijken naar volgend seizoen.

Het ideale kerstcadeau voor de Verstappen-fan

2020 moet het jaar gaan worden waarin Max Verstappen aan kan haken bij Mercedes en een serieuze gooi kan doen naar de wereldtitel. We gaan het allemaal zien, maar zover is het nog niet. Eerst terugblikken, dus ken je een grote Max Verstappen of Formule 1 fan? Dan is dit het ideale kerstcadeau. Ben je zelf een groot liefhebber? Zet ‘em dan op je kerstlijstje, of koop ‘em gewoon lekker zelf.

Reageer op artikel:
Formule 1 jaaroverzicht Olav Mol is hét kerstcadeau voor Verstappen-fans
Sluiten