Lees-tip: F1 2018 van Olav Mol en Jack Plooij is hét boek om je voor te bereiden op het Formule 1 seizoen

We moeten nog ruim een maand wachten op de eerste race, maar langzamerhand begint het nieuwe Formule 1 seizoen op gang te komen. De nieuwe bolides zullen binnenkort onthuld gaan worden en de wintertests komen steeds dichterbij. Een mooi moment om nog even terug te kijken op het voorgaande seizoen. 2018 was een gedenkwaardig jaar en dankzij Olav Mol zijn de beste momenten vastgelegd in F1 2018: de vijfde van Lewis.

Samen met pitreporter Jack Plooij en Erik Houben kijkt de bekendste Formule 1-commentator van Nederland terug op 2018. Een seizoen waarin Lewis Hamilton opnieuw Vettel de baas was, Max Verstappen de ene na de andere podiumplaats behaalde, Red Bull op onvriendelijke wijze afscheid nam van Renault en nog veel meer. Het afgelopen seizoen was er eentje vol opmerkelijke momenten en die zijn nu gebundeld in dit naslagwerk.

De Formule 1 volgens Olav Mol, Jack Plooij en Erik Houben

In F1 2018 neemt Erik Houben je mee terug naar alle eenentwintig Grand Prix’s die verreden zijn. Alle belangrijke of opmerkelijke racemomenten komen voorbij zodat je precies weet er ook alweer allemaal gebeurd is, maar daar blijft het niet bij. Naast de wedstrijdverslagen krijgen we namelijk dankzij Olav Mol en Jack Plooij een kijkje achter de schermen van de Formule 1.

In geuren en kleuren vertellen ze over alle in’s en out’s van het Formule 1 circus. De problemen bij Ferrari, uitgebreide interviews met Max Verstappen, de miraculeuze redding van Force India, de overstap van Red Bull naar een nieuwe motorleverancier, de vele rijders wissels, de ruzie tussen Max en Ocon en nog heel veel meer. In F1 2018: de vijfde van Lewis krijg je een kijkje achter de schermen bij de normaalgesproken zo afgesloten Formule 1 wereld.

Verplichte kost voor de Formule 1-fan

Door de afwisseling tussen wedstrijdverslagen, interviews en achtergrondverhalen leest het boek heerlijk weg en ben je in no-time weer helemaal bij. Dit maakt F1 2018: de vijfde van Lewis de perfecte voorbereiding op het nieuwe seizoen en een must-read voor alle Formule 1 en Max Verstappen-fans.

Je vindt F1 2018: de vijfde van Lewis in de (online) boekwinkel.

Reageer op artikel:
Lees-tip: F1 2018 van Olav Mol en Jack Plooij is hét boek om je voor te bereiden op het Formule 1 seizoen
Sluiten