Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 25 jul 2019

Formula 1: Drive to Survive krijgt tweede seizoen op Netflix

Formula 1: Drive to Survive is een geniale documentaireserie op Netflix over de Formule 1, ook interssant voor mensen die niets met de sport hebben. Goed nieuws: seizoen 2 is officieel aangekondigd.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 in de maak

In 2020 keert de dynamische serie Formula 1: Drive to Survive terug op Netflix. In negen nieuwe episodes word je weer meegenomen in de miljardenindustrie van de Formule 1 , waarin de belangen groot zijn en de spanning hoog op kan lopen. Dit jaar zijn voor het eerst alle teams, waaronder Mercedes en Ferrari, te zien in de strijd om het kampioenschap in de beste raceserie ter wereld. Uiteraard komt Max Verstappen ook voorbij.

Seizoen 2 van de Netflix-serie Formula 1: Drive to Survive volgt de teams tijdens alle F1-races in 2019, te beginnen in Australië en vervolgens rond de wereld, van Hongarije tot Singapore en van Brazilië tot Mexico, waarna de laatste wedstrijd van het seizoen plaatsvindt in Abu Dhabi.

formula 1 drive to survive, seizoen 2, netflix, max verstappen

Slechts twintig coureurs mogen deelnemen aan de snelste sport ter wereld. In 2019 verschijnt de jongste coureur ooit aan de start. Ook moet voor meerdere coureurs het contract aan het einde van het jaar worden verlengd, dus niemand wil zich zomaar gewonnen geven. “Seizoen 2 van Formula 1: Drive to Survive wordt ook explosiever dan ooit”, aldus Netflix.

Formula 1: Drive to Survive neemt opnieuw een kijkje achter de schermen bij de coureurs en geeft een uniek en realistisch beeld van hun leven op en buiten de Formule 1, maar toont ook de spanning en de glamour van de sport. Oscar-winnaar James Gay Rees (Senna) en Paul Martin van Box to Box Films zijn uitvoerend producent van de serie.

Meer sportdocumentaires op Netflix

Naast Formula 1: Drive to Survive (seizoen 1) staat Netflix vol met goede sportdocumentaires. Bekijk hier onze top 19.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Formula 1: Drive to Survive krijgt tweede seizoen op Netflix
Sluiten