Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 19 april 2019

Fonq device deal: een stijlvolle Coolbar die jij moet hebben voor de zomer

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we misschien wel de tofste koelbox ooit gevonden bij Fonq, de Keter Illuminated Coolbar. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Fonq: Keter Illuminated Coolbar

Voor mannen zijn er natuurlijk veel dingen belangrijk in het leven. Eén daarvan is bier wat op de juiste temperatuur is, want zeg nu zelf, lauw bier is gewoon niet te nassen! Mocht jij een koud biertje deze zomer op prijs stellen, maar heb je geen zin om je zonnige loungetafel of verkoelende veranda te verlaten? Dan is deze toffe Keter Illuminated Coolbar echt wat voor jou!

Keter Illuminated Coolbar

Alles in één

De Keter Coolbar is meer dan alleen koelbox die je goudgele rakkers koel houdt! Deze koelkoning is een ware multitasker. Naast het koelen van drank kan hij fungeren als een bijzettafel, koffietafel en tuinlamp!

Deze alleskunner is een echte aanwinst voor jouw tuin deze zomer! in het ondergedeelte van de Coolbar zit de koelbox die een inhoud heeft van 30 liter. Gooi er een zak ijs in, leg je biertjes er in en je bent klaar! Verder kan je het tafelblad maximaal tot maximaal 84 centimeter uitschuiven zodat je een echte cocktailtafel hebt. Verder zit er onder het tafelblad een geïntegreerde lamp waardoor hij je tuin (en je pilsjes) sfeer verlicht.

Je gebruikt de Keter Illuminated Coolbar dus met meerdere doelen! Je maakt ieder tuinfeestje een stuk toffer, kan hem als tafel gebruiken en hij verlicht je tuin! Ben je uitgefeest? Dan trek je onderaan de koelbox de stop eruit zodat al het ijs smelt en het smeltwater de plantjes water kan geven.

Nu met vette korting

Je hebt nu extra geluk! Deze puike alleskunner is nu extra in de aanbieding, je scoort hem al voor maar 69,95,- eurootjes! Eén ding is zeker, hij maakt jouw zomer een stuk leuker! Meer informatie over de handige koelbox vind je hier.

Reageer op artikel:
Fonq device deal: een stijlvolle Coolbar die jij moet hebben voor de zomer
Sluiten