Editors Pick: Boretti Barilo barbecue met korting bij Fonq

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een zeer stijlvolle Boretti Barilo gevonden bij Fonq. Dit is de beste deal van de dag.

Fonq deal: Boretti Barilo barbecue

De zomer staat voor de deur en dat betekent maar één ding, barbecueën. De lappen vlees mogen weer gegaard geworden onder het genot van een heerlijk zonnetje en verkoelend biertje. Naast het bakken van een goed stuk vlees is het natuurlijk wel zo leuk als je grillmeister er goed uit ziet. Mocht je nog op zoek zijn naar een dikke barbecue? Zoek niet langer verder, met de Boretti Barilo barbecue bij Fonq beleef jij een hele fijne zomer.

Boretti Barilo barbecue

De maag wil natuurlijk wat, maar het oog wil ook wat. Dat zit met de Boretti Barilo wel goed. De in Italië handgemaakte houtskool-barbecue is gemaakt van 1,5 millimeter dik gepoedercoat staal en heeft een mooie, matte afwerking. Daarnaast heeft de BBQ een iconisch ‘smoker’ design, pronkt het logo onderin de stevige stelling en maken de gele stickers en de thermometer de barbecue helemaal af.

Grillen voor een grote groep

Mocht je vaak grillen voor al je maten of je familie dan is de Boretti Barilo jouw ideale partner. De houtskoolbarbecue beschikt namelijk over een enorm grill-oppervlakte van 85 x 41 centimeter waarmee je gemakkelijk voor acht tot twaalf man tegelijk kan barbecueën. De ideale barbecue voor gezellige achtertuinen.

Boretti Barilo barbecue, fonq

Schappelijke prijs

De goedkoopste is de Boretti Barilo barbecue zeker niet, hij is namelijk handgemaakt in het mooie Italië waardoor de kwaliteit hoger ligt en hij gewoon wat duurder is. Wel gaat de barbecue (mits je hem goed verzorgt) gemiddeld langer mee dan goedkopere varianten. Mocht je dit stijlicoon in je tuin willen hebben, dan betaal je 370,45 euro voor de puike houtskool-barbecue. Interesse? Meer informatie vind je op de website van Fonq.

Reageer op artikel:
Editors Pick: Boretti Barilo barbecue met korting bij Fonq
Sluiten