Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 25 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Scoor de robuuste BarrelQ Big Barbecue met korting

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een stijlvolle BarrelQ Big Barbecue gevonden bij Fonq. Dit is de beste deal van de dag.

Fonq deal: BarrelQ BIG Barbecue

Een barbecue waarmee je indruk maakt op je vrienden en altijd buiten kan laten staan. Dat is de BarrelQ Big Barbecue. Deze unieke grill-koning wil jij in je tuin hebben staan. Om zijn looks, maar ook vanwege zijn prestaties.

Het eerste wat opvalt is het unieke design. Het is namelijk een olievat dat omgebouwd is tot bbq. Deze BarrelQ Big Barbecue is van speciaal koperhoudend staal gemaakt. Hierdoor kan je de BBQ gewoon buiten laten staan en krijgt hij een robuuste ‘roestlook’. Daarnaast gaat je barbecue onwijs lang mee omdat de eerste corrosie-laag verdere aantasting door roest tegenhoudt. Hoe meer je hem misbruikt, des te mooier hij wordt.

BarrelQ barbecue

Bukken voor je vlees doe je niet meer met deze barbecue. De BarrelQ Big Barbecue is namelijk 87 centimeter hoog, waardoor jij lekker rechtop kan grillen. Daarnaast heeft het rooster een diameter van 47 centimeter waardoor je grote en vooral veel stukken vlees kwijt kan. Ideale BBQ.

Een BBQ die kan multitasken

De BarrelQ Big Barbecue is meer dan een BBQ, veel meer. Je kan hem na het grillen van lappen vlees namelijk omtoveren tot vuurkorf. Zo kom je lekker warm en onwijs sfeervol de avond door. Daarnaast is de BarrelQ Big Barbecue ook nog eens een ideale bijzettafel, mocht je niet aan het barbecueën zijn. Er kunnen dertig biertjes en twee flessen wijn op staan.

BarrelQ barbecue

Prima korting

Erg goedkoop is hij niet, maar gelukkig denkt Fonq met je mee en gooien ze er een korting van 10 procent op. Hierdoor betaal je nog maar 359,10 euro voor de BarrelQ Big Barbecue. Niet de goedkoopste, maar als je er een beetje lief voor bent gaat hij echt jarenlang mee! Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Scoor de robuuste BarrelQ Big Barbecue met korting
Sluiten