Redactie
Redactie Architecture 21 sep 2017

Floyd Mayweather heeft 26 miljoen in cash afgetikt voor dit huis in LA

Na de winst van Conor McGregor vorige maand, heeft Floyd Mayweather een enorm paycheck in zijn broekzak branden. De beste man is inmiddels goed voor een miljard dollar en zoals je begrijpt: dit geld moet rollen. 

Omdat te veel geld in je zak geen prettig gevoel is, besloot Mayweather 26 miljoen dollar af te tikken voor zijn nieuwe woning in Beverly Hills. Uiteraard deed hij dit in contanten. Hé, ze noemen ‘m niet voor niks Money. De beste bokser van deze generatie heeft een obsessie voor contanten. Bekijk dit artikel maar.

Het pand staat op vijftienduizend vierkante meter ‘90210’-grond, wat – zoals je verwacht – niet goedkoop is. Volgens de makelaar vind je in de woning zes slaapkamers, tien badkamers, een woonkamer, eetkamer, bibliotheek, een keuken met kookeiland, een familiekamer (een tweede woonkamer), een cocktailbar, een indrukwekkende muur voor een flinke wijncollectie, een gym, een spa, een garage voor vier auto’s, een bioscoop voor twintig man en een los appartement waar het personeel kan verblijven.

Om het plaatje compleet te maken staat de tuin vol met palmbomen voor het perfecte LA-gevoel, zou het zwembad niet misstaan in Miami’s South Beach en oogt het geheel zeer sfeervol en luxe.

The Pretty Boy, zoals zijn bijnaam luidde voor hij het veranderde in Money, lijkt behoorlijk blij met zijn aankoop. De afgelopen dagen deelt hij schaamteloos allerlei plaatjes van zijn nieuwe woning, die hij tot My Castle heeft gedoopt,  op Instagram.

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather heeft 26 miljoen in cash afgetikt voor dit huis in LA
Sluiten