Winnen! kaarten voor de nieuwe Peter Jacksonfilm: Mortal Engines

In de koude maanden die gaan komen is het heerlijk om avondjes binnen door te brengen. Dat kun je thuis doen met je Netflix-abonnement, maar je kunt ook kijken wat er in de bioscoop draait. Mortal Engines is daarbij de nieuwe film waar Peter Jackson zich mee heeft bemoeit. De beste man ken je voornamelijk van de verschillende Lord of the Rings- en de Hobbit-films. Voor Mortal Engines is hij overigens niet de hoofdverantwoordelijke, dat is Christian Rivers, waarmee Jackson in het verleden samenwerkte. Vanaf 6 december draait de film in de bioscoop en wij geven vrijkaarten weg.

Win vrijkaarten voor Mortal Engines

Wij mogen in samenwerking met de uitgever vier pakketten weggeven van de film Mortal Engines. Elk pakket bevat twee vrijkaarten, zodat je samen met een vriend of vriendin naar de bioscoop kan. Daarbovenop hebben we ook een hoodie en USB-oplader. Kun je mooi je telefoon opladen terwijl je naar de film zit te kijken. En voor de koude avonden is zo’n warme hoodie ook wel lekker.

Mortal Engines

Mortal Engines is gebaseerd op het gelijknamige boek van Philip Reeve. In 2009 had Peter Jackson al de rechten opgepikt om er een film van te maken, maar het heeft wel een tijdje geduurd voordat het eindelijk zover is gekomen.

Mortal Engines – Official Trailer (HD)

Facebook: unvrs.al/MEFB Twitter: unvrs.al/METW Instagram: unvrs.al/MEIN Site: unvrs.al/MESite — Thousands of years after civilization was destroyed by a cataclysmic event, humankind has adapted and a new way of living has evolved. Gigantic moving cities now roam the Earth, ruthlessly preying upon smaller traction towns.

De film speelt zich af in een post-apocalyptische steam punk wereld. Daarin maken we kennis met Tom Natsworthy. Tom is een vent die zijn hele leven in stad heeft geleefd, die zich zelfstandig verplaatst en daarbij nog nooit iets van natuur heeft gezien. Dat gaat anders op het moment dat hij kennis maakt met Hester Shaw, die op haar weg is om ene Thaddeus Valentine te vermoorden. Door die kennismaking begint er een groot avontuur voor Tom, waarbij hij de wereld te zien krijgt en leert wat er allemaal gaande is.

Mortal Engines

Om kans te maken op de prijzen, vragen we je om een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze prijzen. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we ze kunnen opsturen. Alvast veel succes.

Reageer op artikel:
Winnen! kaarten voor de nieuwe Peter Jacksonfilm: Mortal Engines
Sluiten