Kom je er nooit uit welke film je moet kijken met je vriendin? Deze website brengt redding

Gezellig met je geliefde een filmpje kijken is al decennia lang dé manier om samen te ontspannen. Vroeger moest je eerst naar de videotheek, maar tegenwoordig stream je gewoon via Netflix. Toch is er ondanks de technologische vooruitgang één vraag die altijd weer voor problemen zorgt: “Welke film gaan we kijken?”

Wil jij meegezogen worden in een diepgaand verhaal, dan wil zij een rom-com die lekker wegkijkt. Heb jij behoefte aan een lekkere no-nonsens actiefilm, dan gaat haar voorkeur weer uit naar een ingewikkeld toneeldrama. Kortom, het is altijd weer gedoe om tot de juiste film te komen. Gelukkig is dit probleem nu verleden tijd dankzij de website www.datenightmovies.com.

Nooit meer urenlang door Netflix scrollen

Wat deze website doet, is jullie helpen om een compromis te sluiten. Je kiest beide een film waar je zin in hebt en gooit deze in de blender. Vervolgens gaat het algoritme aan de slag en geeft je een lijst met films die jullie beiden leuk zouden moeten vinden. Hij doet dat op basis van genre, acteurs et cetera. Dat scheelt je dus weer een uur lang samen door Netflix scrollen.

Newsmonkey

Reageer op artikel:
Kom je er nooit uit welke film je moet kijken met je vriendin? Deze website brengt redding
Sluiten