Alrik de Jong
Alrik de Jong Games 13 nov 2020

FIFA 21-update: speel nu als Dua Lipa en andere beroemdheden

Mocht je FIFA 21 al te vaak hebben gespeeld om nog enthousiast te worden van de game, dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt sinds de nieuwste update spelen met Dua Lipa, Lewis Hamilton en andere beroemdheden.

De doorgewinterde gamer kent de cheatcodes van eind vorige eeuw en begin deze eeuw nog uit zijn hoofd. Zo had je in FIFA 98 de Big Head-code en kon je in FIFA 2000 spelen in de Alien Mode. Tegenwoordig heb je die codes niet meer nodig voor unieke spelers.

Dua Lipa in FIFA 21

Over FIFA 98 gesproken: in die game werd voor het eerst zaalvoetbal geïntroduceerd. Sinds vorig jaar is die optie in een uitgebreide versie terug in de voetbalgame, onder de naam Volta Football. Naast zaalvoetbal kun je nu ook straatvoetbal spelen. Voor die spelmodus is er nu een nieuw pack aan beroemdheden beschikbaar, al lijkt Dua Lipa ook op het veld inzetbaar.

De zangeres deelde het nieuws hoogstpersoonlijk op Twitter. Op een van de afbeeldingen uit FIFA 21 draagt ze een shirt van Sunderland AFC, klaarblijkelijk haar favoriete voetbalclub.

Meer beroemdheden sinds de nieuwe update

Naast Dua Lipa is er nog een rits aan beroemdheden toegevoegd. Zo meldt Twitter-account FIFA 21 Updates dat je vanaf nu ook kunt spelen met de Formule 1-coureurs Lewis Hamilton en Daniel Ricciardo, DJ Snake, basketballer Joel Embiid, Fred en David Bechkam. Welke Fred is ons niet helemaal duidelijk. Tip ons als je het weet.

Met de nieuwe FIFA 21-update is ook ongetwijfeld een aantal glitches en bugs verholpen. Deze week zagen we nog een bizarre goal voorbij komen als gevolg van zo’n glitch. Bekijk hier hoe doelman David de Gea scoort van 100 meter afstand scoort met de onderkant van zijn voet, uit een geblokt schot.

🎮 Check ook onze Playstation 5-review!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
FIFA 21-update: speel nu als Dua Lipa en andere beroemdheden
Sluiten