FIFA 21 deal: Bol.com stunt met dik 40% korting voor PS4 en Xbox One

Het is pas volgende week Black Friday, maar bij bol.com gaan ze nu al los. De webwinkel heeft namelijk een dagdeal waar gamers en voetbalfans heel blij van gaan worden. FIFA 21 voor de PlayStation 4 en Xbox One is nu namelijk met dik 40% korting te scoren.

FIFA 21 ligt pas een maand in de winkel. Meestal duurt het dan wel even voordat de prijs omlaag gaat. Dit jaar is dat dus anders. Niet langer betaal je op Bol.com de adviesprijs van 69,99 euro, maar slechts 39,99 euro. Dat is een prijsdaling van bijna 43%. Dit geldt voor de PlayStation 4 en de Xbox One versie. Gamers met een PC of een Switch krijgen geen korting.

Bol.com stunt met topdeal

We raden je dan ook aan om snel toe te slaan. De kans dat je FIFA 21 op korte termijn ergens anders goedkoper gaat vinden, is bijzonder klein. Zelfs met Black Friday verwachten we niet dat de game goedkoper gaat worden dan veertig euro. Mocht dit wel het geval zijn, dan lees je dat natuurlijk hier op Manners.

  • Klik hier voor de PlayStation 4 versie van FIFA 21 met 43% korting
  • Klik hier voor de Xbox One versie van FIFA 21 met 43% korting

Let wel goed op! Het gaat hier om een dagdeal. Bol.com komt in de aanloop naar Black Friday iedere dag met flinke korting, maar die korting is dus slechts een dag geldig. Wacht daarom niet te lang. Na vanavond twaalf uur is FIFA 21 op Bol.com gewoon weer zeven tientjes. Dus zoek je nog een goed Sinterklaas of kerst cadeau, of wil je gewoon zelf aan de slag met de game, dan is dit het moment.

FIFA 21 op de PlayStation 5

Ben je aan het wachten tot de PlayStation 5 uitkomt, haal de game dan nu alvast in huis. Je kunt de game namelijk gratis upgraden naar de next-gen versie. Je kunt zelfs je progressie grotendeels meenemen. Hoe dit precies zit lees je hier.

Lees ook: FIFA 21-update: speel nu als Dua Lipa en andere beroemdheden

Reageer op artikel:
FIFA 21 deal: Bol.com stunt met dik 40% korting voor PS4 en Xbox One
Sluiten