Alrik de Jong
Alrik de Jong Sport 11 nov 2020

FIFA 21-glitch: doelman scoort bizarre goal uit geblokt schot

Geniet mee van deze bizarre goal van doelman David de Gea in FIFA 21, als gevolg van een glitch.

FIFA 21 is een heerlijke game, we spelen het dagelijks. Maar eerlijk is eerlijk, vooral in de game-modus FUT kom je nog wel eens een bug dan wel glitch tegen. Deze kenden we echter nog niet.

FIFA 21-glitch: doelman scoort uit geblokt schot

Dat een glitch of bug hilarische gevolgen kan hebben, zag je bijvoorbeeld in FIFA 17, een game vol homo-erotische uitspattingen. In de editie van dit jaar geen erotiek, maar bizarre goals. Geniet mee van de beelden waarin David de Gea een bal blokt, om die vervolgens aan de andere kant van het veld in het net te zien vliegen.

In de herhaling is, ondanks de slowmotion, te zien dat de bal als een raket van de voet afschiet. Na een reis van 100 fictieve meters daalt de bal op precies het juiste moment. De keeper aan de andere kant van het veld is, geheel begrijpelijk, niet voorbereid op deze bizarre goal.

Meer hilarische glitches en bugs

Glitches en bugs zijn in sportgames als FIFA 21 onvermijdelijk. Het verschillende aantal mogelijkheden binnen deze games is oneindig, elk potje is totaal anders en daarbij moet het ook nog eens realistisch ogen. Juist doordat deze games met het jaar realistischer worden, vallen de glitches en bugs op en zijn ze frustrerender, vooral in spelmodi als FUT. Maar ze blijven hilarisch. Check bijvoorbeeld de compilatie hieronder. Over bizarre goals gesproken.

De beelden die je ziet komen uit FIFA 21 op de PlayStation 4. Of dezelfde game op de PlayStation 5 ook deze glitches en bugs bevat, weten we niet. Simpelweg omdat we het voetbalspel nog niet op de nieuwe console van Sony hebben gespeeld. Wel speelden we een aantal andere games. Lees hier onze review.

๐ŸŽฎ Check ook: Xbox Series X โ€“ Review: snelle en stille spelcomputer, maar ook een gemiste kans

Reageer op artikel:
FIFA 21-glitch: doelman scoort bizarre goal uit geblokt schot
Sluiten