Sierd de Vos én Jeroen Grueter verzorgen in FIFA 20 het commentaar

De FIFA-reeks is al jaren één van de populairste games op de markt. Er zijn veel mensen die puur een PlayStation 4 in huis hebben om na een dag werken een potje FIFA te spelen. Of op een vrijdagavond met maten losgaan. Er zijn altijd wel wat punten die je kunt aanmerken op de reeks. Toch is er één ding waar veel gamers het over eens waren: het Nederlandse commentaar begon te vervelen. Daar komt dit jaar verandering in. Sierd de Vos gaat namelijk samen met Jeroen Grueter het commentaar doen in FIFA 20.

Sierd de Vos in FIFA 20

Er waren al een tijdje geruchten over het feit dat Sierd de Vos het commentaar gaat doen in FIFA 20, maar tot nu toe moest de beste man dat ontkennen. Als het goed is wordt het nieuws vandaag om 11 uur wereldkundig gemaakt, maar aangezien hij nu al zo’n duidelijke tweet naar buiten heeft gebracht, is het duidelijk dat hij het commentaar gaat verzorgen.

Jeroen Grueter

Hij staat er in FIFA 20 niet alleen voor. Sierd de Vos wordt zoals je in de bovenstaande tweet al kunt lezen bijgestaan door Jeroen Grueter, die ook een tweet eruit knalde.

Volta Football

Naast het nieuwe commentaar van Sierd de Vos krijg je in FIFA 20 ook te maken met nieuwe modi in de vorm van Volta Football. Dat is een straatvariant, waarbij je ook kunt gaan spelen met de regels van zaalvoetbal. FIFA 20 zelf verschijnt op 27 september en is dan beschikbaar voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reageer op artikel:
Sierd de Vos én Jeroen Grueter verzorgen in FIFA 20 het commentaar
Sluiten