E3 nieuws: meer details rond FIFA 18

Als we kijken naar populariteit, dan is FIFA al jaren de belangrijkste game. Dit jaar is dat niet veel anders en kijken we opnieuw uit naar alles wat FIFA 18 brengt. De game komt op 29 september uit en dankzij een presentatie op de E3 gamebebeurs hebben we eindelijk de eerste details.

Ten eerste hebben we Cristiano Ronaldo die op de cover van de game schittert. Wat je ook van de beste man mag vinden, hij heeft een topjaar achter de rug en zo’n beetje elke prijs in zijn kast staan die hij heeft kunnen winnen. In de onderstaande trailer zie je dan ook veel van Cristiano.

Verder belooft de ontwikkelaar veel verbeteringen. Zo maakt de game gebruik van Real Player Motion Technology, waardoor de animaties beter lopen. Verder zullen spelers meer emotie laten zien en op een bepaalde manier reageren. Wij denken dat een Ronaldo bij een 3-0 achterstand in de eerste helft zijn hoofd zal laten hangen.

The Journey, de modus die vorig jaar geïntroduceerd werd, komt ook terug. Andermaal ga je daarbij aan de slag met de fictieve cultheld Alex Hunter in zijn loopbaan en de problemen die hij daarbij tegenkomt. Ook van die modus is er een trailer, die je hieronder kunt bekijken.

Tot slot keert de Ultimate Team-modus ook terug, waarbij je je eigen fantasieteam kunt maken.

Reageer op artikel:
E3 nieuws: meer details rond FIFA 18
Sluiten