Beleef het WK met deze uitgebreide en gratis update voor FIFA 18

Het zal je vast niet zijn ontgaan: over een paar weken begint het WK voetbal in Rusland. Dat betekent een paar weken lang genieten van het beste voetbal dat de wereld te bieden heeft. Doordat Nederland er niet bij is, kunnen we er lekker als neutrale toeschouwer naar kijken.

Lachen als favorieten in de eerste ronde worden uitgeschakeld (net als Spanje vier jaar geleden in Brazilië) en juichen voor de underdog zoals we deden bij IJsland op het laatste EK. Je kunt er echter ook voor kiezen om via FIFA 18 in de juiste WK-sferen te komen. De voetbalgame krijgt namelijk een gratis update waardoor je het WK kunt beleven.

Gratis WK-update voor FIFA 18

En dat is de afgelopen jaren wel eens anders geweest. Gemiddeld gezien werd er tijdens het elk EK of WK door uitgever Electronic Arts een poging ondernomen om met een uitbreiding wat extra geld te verdienen. Blijkbaar hebben ze dit jaar al bakken met geld verdiend dankzij de kaartjes in Ultimate Team, dat het niet meer nodig is om hier wat geld mee te pakken.

Dat gezegd hebbende, is er uiteraard wel een WK-versie van Ultimate Team, waarmee EA waarschijnlijk probeert om alsnog wat centen binnen te halen. Heb je daar geen zin in, dan is er nog genoeg te doen. Alle 32 teams die meedoen aan het WK zijn volledig gelicenseerd en je kunt gaan ballen in de twaalf stadions waar het WK ook gehouden wordt. Ook zullen dezelfde visuals gebruikt worden als tijdens het WK. Dat betekent dus dezelfde animaties en de manier waarop de score wordt bijgehouden.

Op naar het WK

Ook is het mogelijk om je eigen toernooi op te starten en daarbij gebruik maken van teams die het WK niet gehaald hebben. Je kunt met Nederland in de game dus alsnog het WK winnen. De update wordt op 29 mei uitgebracht en is dus gratis als je de game hebt. Heb je die nog niet, dan is die hier te scoren. De review van de game vind je hier.

Reageer op artikel:
Beleef het WK met deze uitgebreide en gratis update voor FIFA 18
Sluiten