Zoek je naar een zomersneaker? Koop deze schoenen nu in de sale

Je kunt de nieuwste releases dragen, maar je kunt ook slim shoppen door een van deze sneakers uit de sale te kiezen.  Succes! 

adidas EQT Support 93/17

Festival Sneakers sale

Dit mooie paar EQT-sneakers heeft plaats moeten maken voor de nieuwe zomerse  modellen. Dat betekent maar een ding: ze zijn sterk in prijs verlaagd. Aan het design is niet veel veranderd. Ze zijn afgeprijsd naar 84,98 euro, waar alleen vandaag (29 mei) nog eens vijfentwintig procent van afgaat!

McKenzie Avon 2

Festival Sneakers sale

Dit merk is niet bij iedereen bekend. De shopper die graag naar JD Sport gaat, zal hem ongetwijfeld eens in zijn handen hebben gehad. Dit model is nu in de aanbieding en er gaat een leuk percentage van de nieuwprijs af. Voorheen kostte dit paar je 55 euro, maar nu slecht 35,00 euro. Koop!

Lacoste Lerond

Festival Sneakers sale

Wat is leuk? Juist, Lacoste-sneakers. Wat is nog leuker? Nou, Lacoste-sneakers die nu van negentig euro zijn afgeprijsd naar zestig ekkies. Zelfs als je niet veel naar een festival gaat, moet je een paar van deze stijlvolle sneakers in de kast hebben staan. Je hebt ze in verschillende kleuren, maar als je voor neutraal zwart of wit kiest kun je ze ook nog gemakkelijk combineren met een pak. Ze zijn dus flink in prijs verlaagd, en je vindt ze hier.

Nike Air Force 1 07

Festival Sneakers sale

Het is vanzelfsprekend dat je tot de koop overgaat als je een paar van Nike in de sale vindt. Dit paar sneakers verscheen echter nog niet zo lang geleden in onze release-kalender.  De dikke zool biedt een hoop steun en het neutrale design geeft je veel outfit-opties. Je shopt ze op de site van Nike voor de laagste prijs.

Puma Smash Suède Groen

Festival Sneakers sale

De groene Puma’s zijn al jarenlang favoriet, vooral omdat ze onwijs makkelijk zijn te combineren met een zomerse outfit. De sneakers zijn laag, maar de verstevigde bovenkant biedt veel steun rond de enkels. Aktiesport heeft momenteel een hoop mooie merken in de aanbieding. Dit paar van Puma is ook in de sale op hun webwinkel te vinden.

K-Swiss Belmont Wit/Navy

Festival Sneakers sale

Normaliter zweren we bij compleet witte sneakers, maar het parelwitte kleurtje wordt wel snel vies. Kies daarom bijvoorbeeld voor de K-Swiss Belmont’s. Dit mooie paar sneakers is in essentie hagelwit, maar de vlekken en vegen vallen door de navy-kleurige strepen toch minder snel op. Op deze site vind je ze in de sale. Je witte sneakers schoonhouden, doe je zo.

Reageer op artikel:
Zoek je naar een zomersneaker? Koop deze schoenen nu in de sale
Sluiten