Tijd voor een epische marathon! De ‘Fast & Furious’ franchise komt naar Netflix

Zoek je een film met bloedsnelle auto’s, keiharde actie en een vleugje humor? Dan is er maar één film-serie die je nooit in de steek laat. We hebben het natuurlijk over de Fast & Furious franchise. Het is alweer bijna zeventien jaar geleden dat het eerste deel verscheen. Inmiddels is de serie uitgegroeid tot een acht delen tellend epos en die kunnen we binnenkort (bijna) allemaal gaan bingen. De franchise komt namelijk naar Netflix.

Zet het bier dus maar koud en haal de borrelnootjes uit de kast, want vanaf 1 juli komt de Fast & Furious franchise naar je favoriete streamingdienst. Aankomende zondag is daarom de perfecte dag om vrienden uit te nodigen voor een epische marathon. Een hele dag vol actie op vier wielen, want ook Max Verstappen stapt weer in zijn Formule 1 wagen. Ditmaal staat de Grand Prix van Oostenrijk op de planning en dat is dus een thuisrace voor Red Bull Racing. Wat wil je nog meer?

Fast & Furious op Netflix

De Fast & Furious serie bestaat op dit moment uit acht delen. Vijf daarvan komen naar Netflix. Deze kun je gewoon lukraak door elkaar gaan kijken, maar het is beter om de juiste volgorde aan te houden zodat het verhaal helemaal klopt. Daarom raden we je niet aan om de films op basis van de releasedatum te kijken, maar in deze volgorde:

1. The Fast and the Furious (staat op Netflix)
2. 2 Fast 2 Furious (staat op Netflix)
3. Fast & Furious (staat op Netflix)
4. Fast Five (staat op Netflix)
5. Fast & Furious 6
6. The Fast and the Furious: Tokyo Drift (staat op Netflix)
7. Furious 7
8. The Fate of the Furious

Fast Five Stealing The Vault Scene

Uploaded by Hollywood & Bollywood Movies on 2017-05-30.

Hobbs & Shaw en nog twee nieuwe delen

Heb je alle delen inmiddels zo vaak gekeken dat je ze kunt dromen? Maak je dan geen zorgen. In de aankomende vier jaar gaan er namelijk drie nieuwe delen verschijnen. De eerste daarvan komt in 2019 en luistert naar de naam Hobbs & Shaw. De twee Fast and Furious delen die in 2020 en 2021 gaan verschijnen hebben nog geen naam gekregen. Wat we al wel weten is dat het verhaal niet geschreven is door de man die al zes delen op zijn naam heeft staan, Chris Morgan, maar Daniel Casey. Nog niet genoeg Netflix en Fast & Furious? Klik dan hier.

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Tijd voor een epische marathon! De ‘Fast & Furious’ franchise komt naar Netflix
Sluiten