Noah Korevaar
Noah Korevaar Netflix 6 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

De eerste trailer voor de Fast & Furious serie van Netflix is binnen!

Het cinematic universe rondom de Fast & Furious-franchise wordt binnenkort nog grootser. Netflix komt op de valreep van 2019 namelijk met een animatieserie genaamd Fast & Furious: Spy Racers.

Fast & Furius: Spy Racers

Ja, een animatieserie, geen live-action. We zullen ook meteen maar benadrukken dat het echt een show voor kinderen is. Animatie kan prima geschikt zijn voor volwassenen, maar nu er een eerste trailer is vrijgegeven is de conclusie duidelijk. Dit wordt geen kunstwerk op technisch gebied, met oogverblindend mooie animatie. Daarvoor ziet het er allemaal te goedkoop uit. Dit is echt een kindershow.

Zonde, maar wellicht valt er voor diehard fans van de franchise toch nog wat te halen als tussendoortje. Fast & Furious: Spy Racers gaat over de neef van Dom Torreto. Dan hebben we het natuurlijk over de irritante Tony.

Spy Racers volgt Tony en zijn vrienden nadat ze door een geheime dienst van de overheid zijn gerekruteerd. Hun missie? Een elite racing league infiltreren waarvan men vermoedt dat het een front is voor een meedogenloze criminele organisatie genaamd, komt ie, SH1FT3R. Een organisatie die erop uit is om de wereld te veroveren.

De stem van Tony wordt ingesproken door Tyler Posey, uit Teen Wolf. Verder bestaat de cast onder andere uit Camille Ramsey (American Vandal), Luke Youngblood (Harry Potter), Charlet Yung (Overwatch) en Jorge Diaz (Jane the Virgin). Leuk detail: de dochter van Vin Diesel heeft ook een rolletje.

26 december op Netflix

De serie wordt gerund door Tim Hedrick (Voltron Legendary Defender) en Bret Haaland (All Hail King Julien). Vince Diesel, Chris Morgan en Neal Moritz zijn aan boord als producenten. Check hieronder de trailer om erachter te komen of Fast & Furious: Spy Racers jou wel gaat bekoren. Wij hadden er net iets meer van verwacht… Het complete eerste seizoen staat vanaf 26 december op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
De eerste trailer voor de Fast & Furious serie van Netflix is binnen!
Sluiten