Alrik de Jong
Alrik de Jong Gesponsord 22 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

3 items die jou dit najaar omtoveren tot perfect geklede dandy

Door alle modetrends voor de herfst en winter van 2019, zie je door de bomen het bos niet meer. Gooi ze allemaal overboord, komend seizoen heb je slechts drie items nodig waarmee jij je als man onderscheidt van de jongetjes.

Een casual pak

Bij een pak denk je al vrij snel aan de gemiddelde man op de zuidas. Jasje, dasje, wit shirt. Maar het kan natuurlijk ook op een lossere manier. Varieer met materiaal, kleur en structuur, zoals deze man in zijn corduroy pak. Perfect te combineren met een gebreide turtleneck pullover. Veel stijlvoller gekleed kun je niet gaan. Het jasje koop je bij C&A voor 59,90 euro, de pantalon voor 39,90 euro. Bekijk de hele collectie hier.

goed gekleed, c&a, items, pak

Maar er zijn meerdere stijlen van een casual pak. Zo zie je in 2019 de ruit weer opkomen en als je een geruit pak goed combineert, dan maak je een lekker fashion statement. Belangrijk daarbij is een iets wijdere snit dan je gewend bent. Witte sneakers eronder, turtleneck pullover aan en je ziet eruit als een filmster. De kostuumcollectie van C&A, die je hier shopt, is sowieso lekker.

goed gekleed, c&a, items, pak

Knitwear

Knitwear is de verzamelnaam voor gebreide fashion items. Daar kun je niet zonder tijdens de herfst en winter van 2019. Wij zijn fan van de Noorse trui, die je komend jaar weer veel zal zien. Maar een effen basic moet ook in je kast liggen. Weet dat v-hals weer terug is. De onderstaande items koop je beide bij C&A. De Noorse trui kost 19,90 euro, voor het v-halsje betaal je ook 19,90 euro.

goed gekleed, c&a, items, pak
goed gekleed, c&a, items, pak

Duurzame jeans

Last but not least, een jeans. Of beter gezegd: een duurzame jeans. Als je het een beetje goed voor hebt met de wereld, kun je daar anno 2019 eigenlijk niet meer zonder. Bij C&A vind je de Cradel to Cradle jeans en de Saving Water jeans. Bij de laatstgenoemde is tijdens het wasproces 65 procent water bespaard. Cradle to Cradle houdt in dat er gebruik is gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, ontworpen voor hergebruik of recycling tot nieuwe producten. De Cradle to Cradle jeans koop je voor 29,90 euro.

goed gekleed, c&a, items, pak

Lees hier meer over de duurzame jeans van C&A.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met C&A

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
3 items die jou dit najaar omtoveren tot perfect geklede dandy
Sluiten