Fans verdeeld over docu ‘The Game Changer’ van Lewis Hamilton

Lewis Hamilton heeft een nieuwe documentaire aangekondigd, The Game Changers genaamd. De documentaire gaat over fitness en vegetarisme en wordt samen met topsporters als Novak Djokovic en Chris Paul geproduceerd. De documentaire verdeelt zijn fans nu al in twee kampen

Van vijfvoudig wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton weten we dat hij er alles voor over heeft om in topvorm te verkeren. Hij zal wel moeten wil hij ook de zesde wereldtitel voor zijn team binnenslepen en zijn reputatie als levende legende bevestigen. In het geval van de Brit betekent dat afzien. Hij kan nooit te veel eten en wat hij eet moet gezond zijn. Iedere kilo meer kan immers het verschil betekenen tussen winnen of verliezen. Het zal je dan ook niet verbazen dat Hamilton een fervent voorstander is van een vegetarisch dieet en graag tijd doorbrengt in de sportschool.

Dat de levenswijze van Hamilton zijn vruchten afwerpt, is duidelijk. De Brit is gespierd en altijd fit. Dat hij zijn voorliefde voor gezonde voeding met zijn volgers op social media deelt, is logisch in deze tijd. Verrassender is de aankondiging van een ‘revolutionaire nieuwe documentaire’ The Game Changers. Die gaat over atleten met een voorkeur voor een plantaardig dieet, iets wat niet door elke fan Hamilton wordt gewaardeerd.

Lewis Hamilton onthult The Game Changers

“Kunnen presteren is alles”, schreef Hamilton bij de trailer. “Als we ons goed willen voelen, meer energie willen hebben en ons best willen doen, moeten we ervoor zorgen dat ons lichaam de juiste brandstof heeft. “Het is een revolutionaire documentaire en ik kan niet wachten tot jullie hem in september kunnen zien. De kaartjes zijn nu verkrijgbaar.”

Lewis Hamilton on Twitter

Performance is everything and it all begins with having the right kind of fuel in our bodies. I’m proud to be Exec Producer on The Game Changers. It’s a revolutionary new documentary movie and I can’t wait for you guys to see it this September: https://t.co/zYDCJtr3mH @GCmovie https://t.co/OFGHMKgePu

Tot zover de promotionele berichten op Twitter. Toen bleek dat de documentaire juist het stereotype beeld onderuit haalt dat je vlees moet eten om echt groot te worden, ontstond er al snel een strijd tussen de voor- en tegenstanders van plantaardige voeding.

Fans verdeeld

Zijn bericht heeft in ieder geval heel wat stof doen opwaaien op social media. Positieve opmerkingen als “doe het gewoon!” en “word gezonder, word een game changer” wisselen negatieve reacties als “dank voor je negatieve preek, dankzij jou heb ik maar besloten om een flinke hertenbiefstuk op het menu te zetten vanavond” af. Check de verhitte discussie onder de tweet.

The Game Changers is voor Hamilton is ieder geval een mogelijke opstap naar iets groters. “Ik breng veel van m’n tijd door in Los Angeles, de kansen liggen daar voor het oprapen”, aldus de Brit. “Ik voer veel gesprekken, vooral in de film- en entertainmentindustrie heb ik grote interesse. Zo staat er een project met James Cameron op de planning, van wie ik groot fan ben.”

🏎 Check hier waarom Hamilton niet blij is met Netflix en gaat dwarsliggen

Reageer op artikel:
Fans verdeeld over docu ‘The Game Changer’ van Lewis Hamilton
Sluiten