Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 29 okt 2019

Halloween is nu al gewonnen door dit bizar realistische Iron Man pak

Pas op 31 oktober is het officieel Halloween, maar afgelopen weekend barstte het feest wereldwijd al los. Gisteren lieten we je zien hoe beroemdheden wereldwijd eruit zagen, van BN’ers als Yolanthe Cabau tot Heidi Klum. Fans van Marvel films kunnen er echter ook wat van.

Iron Man pak wint Halloween

Gelukkig ben je met Halloween niet verplicht om een griezelig outfit aan te trekken, want dan hadden we een hoop moois moeten missen. We kwamen gisteren op Reddit namelijk een pak tegen dat we nu al willen nomineren als Halloween-outfit van het jaar. Het gaat namelijk om een Iron Man pak.

Niet alleen oogt het geheel extreem realistisch, maar het pak ‘werkt’ ook. Aan de achterkant zitten LED-lampjes die oplichten, en de panelen kunnen geopend en gesloten worden met ingebouwde motortjes. De palm van zijn handschoen kan zelfs oplichten, alsof hij bijna een laserstraal af gaat schieten.

i find this pretty sick from r/Marvel

Het meest indrukwekkende detail is echter de helm zelf. Helaas is het niet bekend hoe deze cosplayer heet, maar de beste man heeft een knap staaltje technologie te pakken. Niet alleen past zijn hoofd namelijk in de helm, maar de voorkant kan ook nog eens moeiteloos open en dicht klappen.

Te koop

Om het geheel af te maken lichten zijn ogen ook nog eens op waneer de helm gesloten is. Iron Man is klaar voor actie! Het kostuum zorgt er nog net niet voor dat de Marvel fan op kan stijgen. Het moge duidelijk zijn: dit is niet een Halloween-outfit dat je even snel bij de lokale carnavalswinkel haalt.

Killerbody Hero Iron Man Armour-Mark VII Laser Effect Display

License Territory: Mainland China More info, please add our Facebook via: https://www.facebook.com/killerbody2/?modal=admin_todo_tour Killerbody Sales Team: [email protected] Killerbody Official website: hero.killerbody.com.

Daar kan Mythbuster Adam Savage nog wat van leren! Hij probeerde onlangs ook een Iron Man pak te bouwen. Hier check je zijn poging. Toch heeft deze cosplayer niet zijn pak geheel zelf bedacht. Zijn outfit is een kit die je zelf kunt bestellen voor slechts 10.000 dollar. Vervolgens moet je nog wel zelf het geheel in elkaar zetten. Succes!

Bron: Killerbody Products

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Halloween is nu al gewonnen door dit bizar realistische Iron Man pak
Sluiten