Family Guy recreëert de beste vechtscène uit Kingsman op briljante wijze

Kingsman: The Secret Service gaf een verfrissende kijk op spionnenfilms en viel daarom bijzonder goed in de smaak. De film zat goed in elkaar, keek lekker weg en zat barstensvol over-the-top actie. Het absolute hoogtepunt was voor velen de vechtscène in de kerk waar Harry Hart in een kleine vijf minuten ongeveer vijftig man naar de andere wereld helpt.

Keihard actie, top-notch camerawerk en bijzonder goed gekozen muziek. Deze stilistische scene heeft het allemaal. Dit is ook de makers van Family Guy niet ontgaan. De animatieserie heeft er een handje van om bekende momenten uit films te hercreëren en konden ook de kerk-scene uit Kingsman niet laten schieten. Eerst het origineel:

Het resultaat is een vechtpartij in de kantine van James Woods high school, waar Meg en Chris hun medestudenten op stijlvolle wijze om zeep helpen. Om het af te maken doen ze dit, net als Harry Hart in Kingsman, met het overheerlijke gitaargeluid van Lynyrd Skynyrd op de achtergrond. Kort gezegd: een meer dan geslaagde homage van seth MacFarlane en zijn team. De Family Guy-versie:

Reageer op artikel:
Family Guy recreëert de beste vechtscène uit Kingsman op briljante wijze
Sluiten