Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Hebbedingen 18 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Faberyayo werkt samen met Sonos voor de meest comfy herfst

De zon verstopt zich net wat vaker achter de wolken, alles is vijftig tinten bruin, de bladeren vallen van de bomen en iedereen loopt met een chagrijnige kop door de regen. Kortom: de herfst in een notendop. Wil je niet dat de zomer ten einde komt? Nergens voor nodig, want Sonos en Faberyayo zorgen er in hun nieuwe samenwerking voor dat de herfst net zo leuk is als de zomer.

Het Comfy Season zoals Pepijn Lanen (beter bekend als Faberyayo) de herfst noemt, is ook de naam van zijn nieuwste album dat hij samen met Abel opnam. De boodschap van het album is simpel: de herfst is meer dan een seizoen, het is een vibe. Iedereen blijft lekker binnen, trekt comfortabele kleding aan en drinkt warme koffie bij de open haard terwijl het buiten regent.

De herfst van Faberyayo

Om iedereen mee te kunnen nemen in hun comfy season nemen Faberyayo en Abel de Sonos Home in Amsterdam over. De locatie is volledig omgetoverd tot de herfstwereld van de twee artiesten. Dat is, zoals we van Faberyayo gewend zijn, op zijn zachtst gezegd bijzonder. Ook de videoclip voor de eerste single van het album is hier opgenomen en fans krijgen nu de kans om een kijkje te nemen in de wereld van het nummer: ‘Online Shoppen’.

Uitnodiging

Dit magische comfy season is visueel tot leven gebracht door Sonos en dankzij de nieuwe Sonos Beam ook nog voorzien van de beste audio ervaring. Op 22 en 23 september 2018 is de Sonos Home Amsterdam open voor bezoek en kun je als eerste de nieuwe videoclip en single zien en luisteren. Wil je erbij zijn? Schrijf je in via deze link.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Faberyayo werkt samen met Sonos voor de meest comfy herfst
Sluiten