Robert Kroes
Robert Kroes Life 23 jul 2019

F1 Countdown: Kaarten Dutch GP update! Dit moet je weten, uitgeloot of ingeloot…

Zoals we dit weekend aankondigden werd vandaag bekend welke fans zo gelukkig zijn om kaarten te bemachtigen voor de Heineken Dutch GP op Zandvoort. Deze mededeling hield voor het merendeel van de fans echter de teleurstellende mededeling ‘uitgeloot’ in. Toch zijn hun kansen op een racefeest tijdens de Heineken Dutch GP nog niet bekeken. Wij zetten op een rij wat je moet weten over de kaartverkoop en de alternatieven.

Ingeloot voor kaartverkoop Heineken Dutch GP? Je bent er bijna

Was jij een van de gelukkigen die vandaag hoorde dat je bent ingeloot? Dan kan je alvast dromen van jouw plekje langs het circuit. Je moet nu nog één stap doen: op tijd betalen! Morgen, woensdag 24 juli ontvang je een betaal-link. Jouw betaling moet binnen vijf kalenderdagen ontvangen zijn. Als dat niet zo is vervallen de toegewezen kaarten.

Op de website lezen we dat het mogelijk is om de tickets voor de kaarten voor 2020 in 3 termijnen te betalen. De tickets voor de 3-jaars passe-partouts kunnen in 9 termijnen betaald worden. Het is echter niet duidelijk hoe dit exact verloopt. De links verwijzen namelijk niet juist.

Geen tickets voor Heineken Dutch GP?

Als je vandaag te horen hebt gekregen dat je bent uitgeloot is dat ongetwijfeld een teleurstelling. Toch zijn er nog twee mogelijkheden om aan tickets te komen. De kans is, dat geven we toe, alleen niet groot.

  1. Kaarten van niet betalende inschrijvers: er zullen ongetwijfeld mensen zijn die de kaarten toch niet kunnen of willen betalen. De organisatie zal deze kaarten later alsnog per loting verdelen.
  2. Daarnaast heeft de organisatie bekend gemaakt dat er officiële resellers komen die kaarten mogen verhandelen. Ook zal de organisatie begin 2020 een officiële handelsplaats inrichten. De organisatie waarschuwt nu echter al dat het niet toegestaan is daar (woeker)winsten op de kaarten te bedingen.

Koop geen tickets op verkoopsites!

Tot woede en frustratie van de fans die uitgeloot zijn worden er al veel kaarten op Marktplaats aangeboden. Directeur Jan Lammers is duidelijk: “Die komen er niet in.”  Inmiddels gaan er ook geruchten dat Marktplaats advertenties voor kaartjes voor de Heineken Dutch GP actief verwijdert.

Racefeest.nl loopt ook vol

De initiatiefnemers van Racefeest.nl melden inmiddels dat het bij hen ook storm loopt. Zij voorzagen de teleurstelling en zijn al ruim een maand bezig om alle voorbereidingen te treffen voor een daverend racefeest. Begin september wordt de locatie bekend en wordt de kaartverkoop gestart. Degenen die zich kosteloos hebben ingeschreven krijgen dan voorrang. Hoewel de capaciteit met zo’n 20.000 mensen garant staat voor een enorm racefeest gaat het hard. Voorkom dus een tweede teleurstelling en schrijf je vrijblijvend en kosteloos in.

 

Reageer op artikel:
F1 Countdown: Kaarten Dutch GP update! Dit moet je weten, uitgeloot of ingeloot…
Sluiten