Robert Kroes
Robert Kroes Human Interest 25 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

F1 countdown [49]: Hoe kom je aan kaartjes voor de GP op Zandvoort en waar start Max in Monaco?

Het is niet te geloven, maar de Formule 1 komt, zoals je haast niet kon ontgaan echt naar Nederland! In mei 2020 is het zo ver. Voor alle liefhebbers starten we vanaf deze week met onze countdown. Elke week brengen we je het laatste nieuws in aanloop naar de Dutch GP op Zandvoort en als er een F1-race is melden we je direct vanaf welke plek Max Verstappen start. Tel vanaf deze week elke zaterdagmiddag af naar de Dutch GP op Zandvoort.

Hoe kom je aan kaartjes voor de Dutch GP op Zandvoort?

Uiteraard komen er veel mogelijkheden om naar de Dutch GP op Zandvoort te kijken. Zo kondigde Ziggo al gratis streams aan en houden de sponsoren van de Heineken Dutch GP uiteraard diverse winacties. De meest zekere manier is natuurlijk om een kaartje te kopen.

Dit proces verloop via een inschrijving. Deze opent op 27 mei om 9 uur en loopt tot 13 juni. Je hoeft niet in een tent voor het circuit te gaan liggen of een halve bot-aanval te plannen om kaartjes te krijgen. Iedereen die zich in deze periode inschrijft krijgt namelijk dezelfde kans op kaartjes. Na 13 juni maakt men de balans op. Zijn er meer inschrijvers dan kaarten? Dan wordt er tussen alle inschrijvers geloot. Zijn er meer kaarten dan inschrijvers? Dan krijgt iedereen bericht om de kaarten te kopen en wordt de rest daarna via de website te koop aangeboden. We schatten de laatste mogelijkheid overigens niet te groot in. Welke voorwaarden er precies gelden en hoe je jezelf kunt registreren lees je natuurlijk op de officiële site van de Heineken Dutch GP.

Al het nieuws rond de Dutch GP op Zandvoort volgen via dé fansite?

Autoliefhebbers hebben op DutchF1race.nl de fansite voor de Nederlandse F1-race in ontwikkeling. Jij kunt je alvast inschrijven voor hun nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws en de leukste acties!

Waar start Max Verstappen tijdens de GP van Monaco?

In aanloop naar de Heineken Dutch GP op Zandvoort worden er nog een flink aantal races verreden. Morgen, 26 mei is het zover. Vanaf 15 uur Nederlandse tijd gaan de coureurs van start op het altijd lastige stratencircuit van Monaco. De kansen voor Max Verstappen zien er goed uit, want hij start vanaf P3. Ondanks een baanrecord met de snelste rondetijd moet hij toch de Mercedessen, Hamilton voorop weer voor laten gaan. Wie weet hoe het morgen verloopt. Wij duimen voor Max!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
F1 countdown [49]: Hoe kom je aan kaartjes voor de GP op Zandvoort en waar start Max in Monaco?
Sluiten